Affaire Boyoncé en Dordrecht landelijk nieuws

Door
4 mei 2016
Reacties (0)

Iedereen gaat helemaal uit zijn dak over het feit dat een schilderij met daarop Dordrecht afgebeeld in een clip van Beyoncé zit. En natuurlijk is dat best wel bijzonder, maar waarom zoveel ophef? Persoonlijk denk ik dat Beyoncé ons iets duidelijk probeert te maken en wij het niet zien. Ik dus wel.

Het schilderij hangt aan de muur in de clip waarin waarin Beyoncé in een ondergelopen kamer zwemt. Ik denk dus dat ze ons hier iets mee probeert duidelijk te maken: Dordtenaren pas op, ooit komen jullie onder water te staan! Ze probeert ons iets duidelijk te maken en het enige wat wij doen is van onze stoel afvallen van verbazing. We vallen zo hard dat we de boodschap over het hoofd zien. Shame on us.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)