Bedankt iDordt, voor alles

Door
16 februari 2015
Reacties (1)

Ik weet het nog goed. Mignon werkte net voor iDordt en was nieuwe goedkope krachten aan het rekruteren op Facebook. Ik reageerde met: “Zoek je nog een rechtse azijnzeiker? Dan ben ik je man!” Het was een grapje, een bluf. Mignon kwam met haar overtuigingskracht naar mij toe en voor ik het wist was ik aan het bloggen. Jonathan was geboren.

Eigenlijk is Jonathan in 1986 geboren. Want elk officieel document dat ik invul, vul ik in met Jonathan. Het is geen pseudoniem, het is mijn naam. Maar bijna niemand wist dit, dus het was handig om mee te beginnen.
Want ik was bang. Bang dat mijn stukje(s) kut zouden zijn en dat iedereen zou weten wie ik was. Maar dat viel mee. Mijn stukjes waren/zijn kut, maar niemand geeft er een donder om. Net of zij het beter kunnen. En als ze het beter kunnen, hebben ze wat beters te doen dan mijn blogs afkraken.

Maar goed, na bijna twee jaar bloggen is het voor mij tijd om te stoppen bij iDordt. Tijd om verder te gaan met mijn leven. Stilstand is achteruitgang en zonder uitdaging is het leven niet compleet. Dit betekent zeker niet dat u niets meer van mij zal horen op het internet. Integendeel, het wordt erger.

Morgen zal ik mijn eigen website lanceren: Schapenhoeder.nl.
[schaamtelozepromotie] Deze website zal puur gericht zijn op het Dordtse ‘Haagse’. Men leest hier de persberichten van elke politieke partij. Rauw, zoals ze zijn aangeleverd. Dus zonder input van de website. Daarbij zal ik meer aandacht besteden aan de zaken die spelen in de politiek. Wat is er besloten? Wat staat Dordt te wachten? Hiernaast kan je uiteraard gewoon de gebruikelijke blogs, vol azijnzeik, blijven lezen. Oud en vertrouwd, in een nieuw jasje. [/schaamtelozepromotie]

Dit betekent dat Scharco en ik concurrenten van elkaar worden. Maar ooit moet de leerling de meester passeren. Maar ik heb grote waardering voor Scharco. Scharco heeft mij 2,5 jaar geleden een kans geboden om naar dit moment toe te ontwikkelen. Hij heeft mij altijd de vrijheid gegeven om te schrijven waarover ik wil. En hier ben ik hem dankbaar voor. Helaas bindt iDordt mij in kettingen, die mijn progressie tegenhouden.
Er zit overigens geen kwaad bloed tussen ons, voor er roddels komen. Het feit dat deze schaamteloze promotie op zijn website staat, zegt genoeg.

Scharco, bedankt voor de leuke tijd samen. Ik zie je graag terug in de strijd om views en unieke bezoekers.

Mignon, bedankt voor het doordrukken van het starten met bloggen. Het is haar schuld dat ik ooit ben begonnen, dus graag alle haatmail graag naar haar toe sturen.

Was getekend (voor de laatste keer),

Jonathan

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Keuringsdiensd van Wahrheit

  Jammer zeg, je stukjes waren soms best vermakelijk, (ook voor linkse azijnzeikers) en werden stilistisch en grammaticaal steeds beter.
  Goed dat je (elders) doorgaat met het – wenselijk – kritisch volgen van de lokale politiek. Lijkt mij een noodzakelijk iets, zeker NU.

  De politiek schijnt landelijk (en wellicht ook lokaal) -ondanks de Fortuyn revolutie – nog steeds een ondoorzichtig achterkamertjes gebeuren, met veel naar nepotisme riekende narcistische types, waar belangenverstrengeling en gesjoemel over en weer populaire hobby’s zijn, waar de burger en belastingbetaler niet beter van worden. Nu ook weer zeer nadrukkelijk te zien bij de landelijke VVD, met Verheijen etc………….ziekziekziek!

  En daar waar lokale stukjesschrijvers van reguliere lokale media veelal de ‘vlees ge-woorden” promotionele schoothondjes zijn van de politieke en economische ‘powers that be’, en als brave lammetjes het politieke gebeuren beschouwen en becommentariëren, kunnen wij – de onwetende burgers – een onafhankelijke kritische geest (van binnenuit) zeer zeker met een warm “WELKOM” onthalen!

  Succes verder met het afzeiken van WEK, de PVDA, CDA, WEK, SGP, WEK, SP, VSP, WEK, Groen Links, D’66, WEK, WEK en WEK,, en…..BVD,… en VVD?

  p.s. Vergeet af en toe de ‘Wahrheit” niet!

Blijf maar lekker weg V&D

Geplaatst op 2 maart door
zwartgat

Van de week gehoord: “De ziel verdwijnt uit de stad.” Ammehoela, wanneer je een V&D nodig hebt om de illusie van een ziel te creëren dan gaat het niet goed. De ziel van de stad zijn de mensen, zijn verleden en alles wat een stad uniek maakt, niet een winkelketen.

Lees verder... Reacties (5)