***BREAKING*** Zadelroos teistert binnenstad Dordrecht.

Door
10 februari 2015
Reacties (0)

Dat Dordrecht niet echt een eiland meer is bewijst wel de opmars van de Zadelroos. Het veelbesproken verschijnsel is nu ook opgedoken in de binnenstad, ondanks hardnekkige ontkenning van het gemeentebestuur. Een schandaal is geboren, het einde is nabij.

Hallucinaties

Zadelroos kan men herkennen aan een brandend gevoel tijdens het fietsen en wordt vermoedelijk verspreid door frisse lucht. Het geeft na aanvankelijke helse pijnen hevige hallucinaties. Sommige mensen menen nog net het licht te zien en hebben zelfs goddelijke ervaringen, waarbij de hemel lonkt. De desillusie dat dit alles slechts een foto is zal ik u- als toekomstig slachtoffer- besparen.

hiernamaals

Uitgefietst

Is er dan niets te doen tegen dit onrecht? Nee, Zadelroos is onverbiddelijk. Wie het aan zijn fiets krijgt is eeuwig verloren. U rest slechts een laatste reis in een speciaal voor dit doel aangeschafte bakfiets. Dit voor zolang de Zadelroos ook deze laatste mogelijkheid niet om zeep helpt, uiteraard.

lijkwagen

Ik wens u de komende tijd veel sterkte.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Futiliteiten en Geheimzinnige Zaken.

Geplaatst op 9 maart door

‘Een Fuut is een Fuut is een Fuut Daarom is het geen Kluut’.Aldus een onbekend gebleven dichter uit de 21-ste eeuw. Nu de lente nadert zijn de Futen in de binnenstadshavens enorm druk. Het is vertederend te zien hoe de Futen elkaar voedsel, plastic zakjes, snoepverpakkingen en weggooi- bekertjes aanbieden. Die liggen op de bodem […]

Lees verder... Reacties (0)

Carnaval

Geplaatst op 16 februari door

Vanuit de verte kon je het al horen. De satanische lokroep van Carnaval. Als een giftige slang kronkelde het door de binnenstad, een spoor van valse glitter achterlatend. En een bierglas, waarvoor nog dank.

Lees verder... Reacties (0)