Dag skatepark! Hallo nieuw …..?

Door
9 januari 2016
Reacties (0)

Het oude skatepark onder de Zwijndrechtse brug is inmiddels verdwenen, maar of er genoeg geld is om een volwaardig nieuw skatepark terug te plaatsen is nog maar de vraag. Om deze reden slaan skaters, muzikanten en verschillende ondernemers handen ineen om geld in te zamelen en ontstaan er verschillende leuke initiatieven.

De ontwerptekeningen voor het nieuwe skatepark zijn klaar en de bouwers, die net klaar zijn met het plaatsen van het nieuwe West Blaak skatepark in Rotterdam, willen binnenkort met de bouw gaan starten. Het enige probleem is dat er niet voldoende geld beschikbaar is om de plannen geheel uit te kunnen voeren.

Bij skateshop Fier staat daarom al geruime tijd een donatiepot op de toonbank waar mensen kunnen bijdragen aan de bouw van het nieuwe skatepark. Maar ook tattoo en piercing shop Koko-Loko is een ludieke actie gestart door op 16 januari een Skatepark Fundraiser Tattoo flash-day te houden waarbij een dag lang getatoeëerd gaat worden voor het goede doel. Het thema van de tattoo ontwerpen zijn skateboarden, Dordt en street art en kosten tussen de €50 en €200.

En op 30 januari zal het Skatebeest Benefiet evenement plaatsvinden bij DOOR. Tijdens dit benefiet gaan BrandWerk, Dj Duivis, Scotch, Kees Fluks, en Vinnie and the Polkadots voor een spetterende show zorgen. Bezoekers krijgen een welkomstdrankje, een heerlijke maaltijd en maken kans op vette prijzen waaronder decks, T-shirts en tattoos. Het Skatebeest Benefiet is een initiatief van skateboarders en muzikanten dat wordt gesponsord door Fier, Dordt Finest, Buiten Gewoon, Blanco Skateboards en Marra Ink Studio. Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij skateshop Fier.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)