De gemeente pakt nog steeds uit

Door
5 oktober 2015
Reacties (4)

Dordrecht Pakt Uit is inmiddels al een week geleden. De vlaggen van het evenement hangen nog steeds bij het station. Waarom worden ze niet weggehaald?

Na een week heeft de gemeente Dordrecht de vlaggen nog niet weggehaald. En dat gebeurt wel vaker als er evenementen geweest zijn in Dordrecht. Wat is dat toch? Wil de gemeente de Dordtenaren eraan herinneren dat er wel degelijk veel gebeurd in de stad: ‘kijk vorige week was er nog een evenement’.

Dit zijn van die slordigheden waar ik me mateloos aan kan irriteren. Als iets is geweest, haal de reclame dan gelijk weg. Wat heeft het voor zin om het nog dagen te laten hangen? We gaan nu voor Beste Binnenstad. Om deze titel te verdienen, vind ik dat je ook moet letten op de kleine dingen. Daar hoort niet foutief informeren ook bij. Als je vlaggen laat hangen van een evenement dat plaatsvond op 27 september vind ik dat je foutief informeert. Het is geweest, hartstikke leuk en nu verder.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • piet

  P.S. De uitagenda van Idordt kan er ook wat van!

 • Henk

  Ik erger me aan het verkeerd gebruik van het woord irriteren.

 • tommykolkman

  @Piet, dat zijn evenementen over meerdere dagen, waar de begindatum staat! Niet gek toch?

 • PieterWolters

  De reden hiervoor is heel simpel: de mensen die dit soort dingen ophangen en weghalen hebben vaste rondes op vaste dagen. Door ze extra te laten rijden om het direct na een evenement op te ruimen gaan de kosten omhoog. Als we dan moeten kiezen tussen vlaggen wat langer laten hangen of hogere belasting / bezuinigingen elders lijkt me de keuze makkelijk.