De lente in je kop

Door
1 maart 2016
Reacties (0)

Na het heerlijke weertje van gisteren (29 februari) is mijn verlangen naar de lente en zomer weer sterk opgebloeid. Lange wandelingen door de natuur in het zonnetje, met een zacht briesje. Terrasje pakken en daar vervolgens de hele middag blijven hangen. Gezellige momenten in het park waarbij je urenlang kan chillen op een kleedje.

En het is alweer maart! Dat betekent dat dit genot weer dichterbij komt. Vanochtend heb ik een heerlijk buitenritje gemaakt in de Elzen, iets wat me gelukkiger laat voelen dan wat dan ook. Het is fijn om in Dordt het stadse, drukkere deel te hebben, maar toch ook echt mooie, rustgevende natuur, als je maar weet waar je het zoeken moet.

Lekker rondhobbelen

Vooral met een hond of op een pony vind ik het heerlijk om de natuur op te zoeken. En binnenkort kan ik ook met mijn (nu-nog-niet-aangeschafte-maar-binnenkort-wel) camera lekker op pad. In een samenleving die soms te snel lijkt te gaan, waar altijd teveel moet en van je gevraagd wordt, is het fijn om bij te komen. En vooral het typische lente-weer is hier ideaal voor. Je gehele gemoedstoestand wordt toch sowieso al positief van het zonnetje, de natuur die volop begint te bloeien en alle schattige jonge diertjes die rondhobbelen?

Park, rivier, wespen en Desperados

De lange maandag-avonden in het park, de middagen zwemmen in de rivier bij de Wantijdijk. Het wegrennen voor wespen in de Merwelanden. Het simpelweg in de tuin zitten met een Desperados terwijl je voeten in een kinderzwembadje verkoeling zoeken. Het bezoeken van festivals en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik verlang naar het maken van nieuwe, soortgelijke herinneringen.Tot snel, zon.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)