De was

Door
5 september 2012
Reacties (4)

wasnotenGeen typisch huisvrouwtje. Maar af en toe moet er toch een wasje gedaan worden. Tijdje geleden overgestapt op Ecover, een ecologisch wasmiddel. Blijkbaar is er een overtreffende trap om je was ECO te doen. Dus bij een oproep meteen aangemeld als serieus wasnotentestpanellid. Opbrengst een bescheiden zakje wasnoten die aan een boom in Verweggistan groeien.

Na een rondtrekkende, outdoor, kampeervakantie een mooie, vieze was bij elkaar verzameld. Hupsakee zakje erbij en een kind kan de wasnotenwas doen. Zo’n anderhalf uur afwachten in spanning (’t zal toch niet zo zijn dat ik m’n was 2x moet doen in mijn luie zondagbui). Bij eerste inspectie:  voelt goed, lekker zacht, neutrale geur, geen vlek te bekennen. Bij het ophangen van de was, diepe zucht, toch 2 kledingstukken gevonden die weer terug de wasmand in gaan. En een vluchtige bezoeker vond ’t toch wel raar ruiken bij binnenkomst. Tja, nog niet helemaal overtuigd. Misschien omdat je bij zo’n wasbeurt kritischer bent dan normaal? Of ben ik juist minder kritisch omdat alles wat met groen te maken heeft, wel oké moet zijn?

Mocht er iemand in Dordt ook een poging willen doen voor een kritische was, leukste reactie ontvangt van mij persoonlijk een bescheiden zakje wasnoten.   

Wacht, heb ik nou echt een blog geschreven over m’n WAS?? Misschien toch meer huisvrouw dan ik dacht. Nou ja, volgende week herkansing.

Thirza Monster
Thirza1982

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • wasbeer

  raar ruiken??
  …… wasnoten?

  Ik was mijn noten nooit….

 • Remco Jan

  RE: De was
  Blijft natuurlijk de vraag hoe eco dit nu eigenlijk is als die noten uit Verweggistan moeten komen….

 • Okkie

  RE: De was
  Tja inderdaad.. Je gewone wasmiddel en alle grondstoffen die daar voor nodig zijn komen tenslotte wel bij plaatselijke leveranciers vandaan.. 😛 #jemoetergensbeginnen

 • Thirza

  RE: De was
  wasbeer, je hebt de leukste reactie! misschien niet een wasser, maar je hebt toch recht op een bescheiden zakje wasnoten. mocht je deze uitdaging willen aangaan, geef je adres even door aan de redactie en ’t zakje wordt binnenkort afgeleverd!