‘Dordt in Stoom’ fans laat u horen!

Door
24 mei 2016
Reacties (2)

Het wordt een rumoerig weekendje. Zaterdag om 09:00 worden we weer allemaal ons bed uit getoeterd door stoomboten. Er worden 250.000 bezoekers verwacht. Voor sommige Dordtenaren een reden om hard weg te rennen en een keertje van het eiland af te gaan. Voor andere Dordtenaren een reden om lekker de stad in te trekken.

Dit festival heeft nogal een raar imago. Aan de ene kant lijkt het echt iets voor oude lullen te zijn, aan de andere kant staan er overal kinderen met grote ogen te kijken naar de boten en de treinen. De jongeren lijken toch niet zo geïnteresseerd te zijn in dit stoomfestijn.

Waarschijnlijk krijg ik nu weer over mij heen dat iDordt een zeikblog is en dat we lekker moeten verdwijnen naar een of ander dorp in de buurt. Dus bij deze ben ik op zoek naar jongeren die kunnen vertellen wat zij leuk vinden aan Dordt in Stoom en waar zij ons adviseren om naar toe te gaan.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • piet

    Simpel……DIS is overdag,de kids gaan naar de sport,doen hun bijbaantje,doen huiswerk of gaan met pa of opa mee naar DIS,doen alsof ze interesse hebben en eten en drinken op kosten van pa of/en opa.In de avond is Dordt weer uitgestorven en kunnen ze gewoon naar Bibelot,Ovis of naar Rotjeknor zoals ze altijd doen, net als eerste klas verveel Alka.

  • pjb

    Grappig ook dat zo.n meidje een festival wat niet haar ding is maar direct als iets voor ouwe lullen bestempeld en haar leeftijdsgenoten te dom vindt om hun vrije tijd in te delen, gedurende het Dordt in Stoom gedoe.

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)