Dordtenaar genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar’

Door
4 februari 2011
Reacties (0)

Harro Bos

Dordtenaar Harro Bos is voor zijn vele werk dat hij als vrijwilliger verricht in Dordrecht genomineerd voor Vrijwilliger van het jaar van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals door de Zuid-Hollandse Popunie, de organisator van het Wantijfestival.

De meeste Dordtenaren hebben Harro vast wel eens voorbij zien rijden in zijn Trabant of is hem tegengekomen bij de EHBO vereniging of tijdens het Wantijfestival. 

 

Volgens de voordracht van de Zuid-Hollandse Popunie is Harro Bos, de stille kracht op de achtergrond van het Wantijfestival in Dordrecht, behalve als hij op zijn praatstoel zit. In 2011 zal voor hem het moment aanbreken dat hij het GOUDEN T-shirt mag dragen omdat hij al 10 jaar klaarstaat met de runnerbus van Wantijfestival. Tien jaar inzet, tien jaar vreemde vragen, snel halen en brengen en creatieve oplossingen, want problemen vindt hij uitdagingen. Zonder Harro op een festival zou het een stuk stiller zijn.

Uw stem op Harro is eigenlijk ook een stem om Dordrecht weer eens goed op de kaart te zetten. Stemmen kan op http://bringiton.ncrv.nl/fotowedstrijd-foto/harro-bos

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Gemeente faciliteert schietpartijen

Geplaatst op 22 mei door
SchietpartijeVismarkt

“Vandaag ben ik met stomheid geslagen; een koffieshop in het pittoreske centrum van Dordrecht opende vandaag weer haar deuren om zo de onderkant van de Dordtse samenleving weer te voorzien van plastic zakjes met rookbaar gras.” Ingezonden blog via de iDordt redactiemail “Ondanks dat deze plek in de afgelopen 5 jaar meerdere malen het decor […]

Lees verder... Reacties (3)

RIP Bello

Geplaatst op 22 mei door
ripbello

Mijn hond is dood. Morsdood. Zo liep hij lekker te kwispelen, zo werd hij één met de bumper van een Peugeot 205. Arme Bello. Vuile rothond waar ben je nou? Ik mis je man. Ik heb een gedicht voor je geschreven.

Lees verder... Reacties (0)