Dordtenaar genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar’

Door
4 februari 2011
Reacties (0)

Harro Bos

Dordtenaar Harro Bos is voor zijn vele werk dat hij als vrijwilliger verricht in Dordrecht genomineerd voor Vrijwilliger van het jaar van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals door de Zuid-Hollandse Popunie, de organisator van het Wantijfestival.

De meeste Dordtenaren hebben Harro vast wel eens voorbij zien rijden in zijn Trabant of is hem tegengekomen bij de EHBO vereniging of tijdens het Wantijfestival. 

 

Volgens de voordracht van de Zuid-Hollandse Popunie is Harro Bos, de stille kracht op de achtergrond van het Wantijfestival in Dordrecht, behalve als hij op zijn praatstoel zit. In 2011 zal voor hem het moment aanbreken dat hij het GOUDEN T-shirt mag dragen omdat hij al 10 jaar klaarstaat met de runnerbus van Wantijfestival. Tien jaar inzet, tien jaar vreemde vragen, snel halen en brengen en creatieve oplossingen, want problemen vindt hij uitdagingen. Zonder Harro op een festival zou het een stuk stiller zijn.

Uw stem op Harro is eigenlijk ook een stem om Dordrecht weer eens goed op de kaart te zetten. Stemmen kan op http://bringiton.ncrv.nl/fotowedstrijd-foto/harro-bos

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dordrecht – Manschot: 1-3

Geplaatst op 19 oktober door
DorUtr

Voor aanvang van de wedstrijd FC Dordrecht – FC Utrecht werd Harry v/d Ham , voormalig FC Dordrecht trainer en nu hulpje bij FC Utrecht feestelijk bedankt voor zijn verdiensten voor zijn voormalige club. Het feest zou voor Harry onvergetelijk worden mede dankzij zijn ex-pupil Lima en de speciaal uit Houten (nabij Utrecht) overgekomen ceremoniemeester Manschot die bij wijze van geste aan Utrecht ook dienst deed als scheidsrechter in opleiding.

Lees verder... Reacties (1)

Uw Mening

Geplaatst op 19 oktober door

Naar aanleiding van onze blog over het ontbreken van allochtonen in het Dordtse medialand ging RTV Dordrecht op pad en vroegen mensen op straat over wat zij hiervan vinden.

Lees verder... Reacties (0)