Dordtenaar genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar’

Door
4 februari 2011
Reacties (0)

Harro Bos

Dordtenaar Harro Bos is voor zijn vele werk dat hij als vrijwilliger verricht in Dordrecht genomineerd voor Vrijwilliger van het jaar van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals door de Zuid-Hollandse Popunie, de organisator van het Wantijfestival.

De meeste Dordtenaren hebben Harro vast wel eens voorbij zien rijden in zijn Trabant of is hem tegengekomen bij de EHBO vereniging of tijdens het Wantijfestival. 

 

Volgens de voordracht van de Zuid-Hollandse Popunie is Harro Bos, de stille kracht op de achtergrond van het Wantijfestival in Dordrecht, behalve als hij op zijn praatstoel zit. In 2011 zal voor hem het moment aanbreken dat hij het GOUDEN T-shirt mag dragen omdat hij al 10 jaar klaarstaat met de runnerbus van Wantijfestival. Tien jaar inzet, tien jaar vreemde vragen, snel halen en brengen en creatieve oplossingen, want problemen vindt hij uitdagingen. Zonder Harro op een festival zou het een stuk stiller zijn.

Uw stem op Harro is eigenlijk ook een stem om Dordrecht weer eens goed op de kaart te zetten. Stemmen kan op http://bringiton.ncrv.nl/fotowedstrijd-foto/harro-bos

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Rutte is wel Dordts

Geplaatst op 27 november door
Rutte jenever

Onlangs schreef ik een column in de stem van Dordt en op iDordt over welk Dordts product we de koning kunnen aanbieden op koningsdag. Myriam Hendrickx, directeur van Rutte reageerde hierop:

Lees verder... Reacties (0)

Goede titel

Geplaatst op 27 november door
wdp

Hier had een pakkende intro moeten staan. Een kort stukje tekst die de bezoeker van iDordt aanspoort tot het doorklikken en het lezen van het artikel. De titel zou de aandacht al moeten trekken. De titel had een leuke woordspeling kunnen zijn, die het verhaal in één woord samenvat en waarvan men achteraf denkt: hee, wat een goede titel zeg.

Lees verder... Reacties (0)