Eten voor een tientje #1

Door
22 juni 2015
Reacties (0)

Het is officieel zomer en wat is er nou fijner dan op het terras een hapje eten? Maar aan uit eten gaan hangt een prijskaartje. Wij vertellen je elke week waar je voor niet meer dan een tientje kan eten in Dordrecht.

Te beginnen bij de V&D. Van maandag tot en met zaterdag  kan je op het dakterras voor 3,95 euro per persoon een hapje eten. Zelfs het drinken hoeft niet betaald te worden voor degene die kraanwater met munt en citroen lekker vind. De keuze is beperkt. Een salade met veel olijven en kaas, zalm met patat of gehakte steak met patat. En mocht je een kleine salade of een toetje willen dan betaal je 1 euro extra.

De zalm was prima. Hier en daar een graatje, maar wat geeft het. De gehakte steak had weinig smaak, want blijkbaar houd de keuken niet van kruiden. Een aanslag op het peper en zout stel was dus niet te voorkomen. Al maakte de salsasaus die erbij zat het een beetje goed. Hoe je je steak gebakken wilt, kan ze niets schelen. Ze hebben blijkbaar maar één stand en dat is medium. Wat er met kop en schouders boven uitsprong waren de patatjes. Dikke frienten met een krokant korstje.

Deze maaltijd is alleen geschikt voor vroege eters. Tussen 17.00 uur en 19.00 is er tijd om te eten. Na 18.30 uur iets bestellen kan niet en om 19.00 moet je wegwezen, want dan gaat de V&D dicht. Al vinden ze dit zelf laat zat, want overal in de V&D laten ze zien hoe trots ze zijn dat ze een uurtje langer open zijn tegenwoordig. Maargoed voor 3,95 moeten we dat misschien maar accepteren.

Leuk artikel? Deel het met anderen: