Eten voor een tientje #2

Door
29 juni 2015
Reacties (0)

Het is officieel zomer en wat is er nou fijner dan op het terras een hapje eten? Maar aan uit eten gaan hangt een prijskaartje. Wij vertellen je elke week waar je voor niet meer dan een tientje kan eten in Dordrecht. Vandaag eten we bij Otto e Mezzo.

Er is een hoop gerommel geweest rondom Otto e Mezzo. De grote klacht was met name dat je niet kon reserveren en dat je te lang moest wachten. Na een stuk in het AD ontstond er een behoorlijke discussie, waar ook iDordt aandacht aan gaf.

Binnen is er weinig plaats om te zitten. Maar onder een tent kan je verwarmd buiten zitten in de winter en nu het lekker weer is, zijn er twee terrassen. Een daarvan in de tent en een buiten onder een oude overdekking, waar veel zon doorheen komt.

Inmiddels zitten vaak dezelfde mensen op het terras. Gek is dat niet, want de pizza’s zijn erg lekker. Fijne dunne bodem en ze worden goed belegd. Mocht je speciale wensen hebben dan kan dat ook doorgegeven worden. Maar sowieso is er genoeg te kiezen voor 8,50 euro, want dat is wat elke pizza kost. Het enige wat je avond bij Otto iets duurder kan maken is het bier. Er wordt Italiaans bier geserveerd, wat lekker is, maar wel een tikkeltje duurder dan een gemiddeld biertje op een terras.

Inmiddels hoef je niet heel lang meer te wachten op je pizza. Bij afhalen is dit misschien iets langer. Het personeel is vriendelijk en komt snel bij je. Otto e Mezzo is er dus op vooruit gegaan.

Leuk artikel? Deel het met anderen: