Extreme Survival Guide: Dordtse Biesbosch

Door
18 september 2014
Reacties (5)

Mignon en Alka onderzoeken hoe makkelijk je kan overleven in de Biesbosch. Ultimate survival getrokken uit de Dordtse klei.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • KwikenKwak

  Ik wens dat de lokale omroep dit soort initiatieven tot in den eeuwigheid zal blijven uitzenden.

  Wel jammer dat het item zo kort duurde, en de wat snelle montage. Onvergeeflijk dat er geen fijne befscene met de ” Tena ladies” in zat, maar verder was alles echt TOP!

  • KwikenKak

   p.s.,.TIP

   Niet vergeten een volgende keer het verzameld werk van “Bottom” mee te nemen in de ‘survival kit, met praktische en inspirerende overlevingstechnieken….

   https://www.youtube.com/watch?v=aC4rEWpMumw

   • Mignon

    Je lijkt er nogal wat vanaf te weten. Je bent hierbij van harte uitgenodigd de volgende expeditie mee te gaan als gids, om ons de kneepjes van het vak te leren! Zelf zaten we te denken aan de survivallen in de Grote Kerkstuin, maar elke suggestie is welkom.

    • KwikenKrak

     Haha, lijkt me heeeel gezellig Mignon, ja ik ben inderdaad een groot dekundigert op gebied van survival e.d.
     Hou wel rekening met mijn rolstoel, bij een project in de Ardennen in 1996 is helaas iets mis gegaan.

     • Mignon

      Top. Als jij er op jouw beurt rekening mee houdt dat door jouw aanwezigheid de optionele befscène met Tena Ladies niet doorgaat, hebben we een deal.

Bedankt iDordt, voor alles

Geplaatst op 16 februari door

Ik weet het nog goed. Mignon werkte net voor iDordt en was nieuwe goedkope krachten aan het rekruteren op Facebook. Ik reageerde met: “Zoek je nog een rechtse azijnzeiker? Dan ben ik je man!” Het was een grapje, een bluf. Mignon kwam met haar overtuigingskracht naar mij toe en voor ik het wist was ik aan het bloggen. Jonathan was geboren.

Lees verder... Reacties (1)