Fascinerend lelijk beeld

Door
6 augustus 2014
Reacties (0)

Het kost 155,- euro, maar dan heb je ook wel een fascinerend lelijk beeld met termietenvraat. Op de redactie belden wij met de verkoper, waarom hij het beeld juist met deze woordkeuze probeert te verkopen. Zijn antwoord was verfrissend: “Het is toch ook lelijk en ik heb jullie nu toch ook aan de telefoon?” Helaas heeft zijn marketingstrategie tot dusver niet geholpen en is het beeld van de Dordtenaar nog te koop. Wij beloofden de verkoper dat we hem een handje zouden helpen, dus heeft er nog iemand interesse in een lelijk beeld uit een onbekend Afrikaans land met zichtbare termietenellende? Bieden kan hier.

Schermafbeelding 2014-08-05 om 16.00.42

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Krijg het warm tijdens de wintertijd!

Geplaatst op 21 oktober door

Zaterdag 25 oktober is het weer zo ver, het moeilijkst uit te leggen fenomeen van de kalender gaat weer plaatsvinden: De Wintertijd. Om klokslag 03.00 uur veranderen de cijfertjes in 02.00 uur, wat kort gezegd betekent dat jij de volgende ochtend een uurtje langer kunt uitslapen.Drechtstad FM gaat hier iets leuks mee doen! Wat dan? […]

Lees verder... Reacties (0)

Via Cultura – over en uit!

Geplaatst op 10 september door

Op de Engelstalige website About Art Noveau kijken ze alvast naar de Monumentendagen van komend weekend: Like every year I have been looking forward to this event for quite some time, the Heritage Open Days.

Lees verder... Reacties (1)