Fillem kijke

Door
11 april 2013
Reacties (0)

Sooo nouw daar ben ik weer hor lieff dagboek. Laast hat ik vanalles mee gemaakt, ook niet leuke dinge, maar daarna eigeluk niet zo vil meer. Omdat alles was faut gegaan moes ik veel tuis blijven van me ouwers. Maar dat was heelemaal nie errug!

Tuis heb ik ook veel te doen gelukig. Op me kaamer buvoorbild kijk ik vaak fillems, alle soorte en mate. Ik hep er wel meer als 100. Laast keek ik reserve dogs, over gaste die zijn gengster maar loopt heelemaal uit een hand. Ik hep wel eens met me mate gepraat over gengster worde, lijk ons egt tof. Ik ben dan mister bloe en me maat is mister blont. Geen een wil mister pink zijn want die is homo haha. As we dan later een piestool hebbe kunne we egt geld gaan make op straat. We zoeke dan alleen nog een baas, maar die zijn er gunoeg denke we.

Ik houw ook van lachefillems. Zoals tropik tunder, echt lache joh. Daarin spilde een witte gast dat’ie een zwarte was maar toen dagt’ie egt dat’ie zwart was, pff wat een gek hee haha. Me buurjonge denk ook dat’ie zwart is soms, gaat’ie reppe in ze achtertuin en wiet roke. Dat mag ik nie van me ouwers dus kijk ik nog maar wat meer fillems.

As niemant thuis is kijk is soms ook viese fillems. Die ligge stiekum onder me bed in een doos met spilgoed. Ik moet ze goed verstope anders ziet me ma ze en die ken egt kwaat worde dan denk ik. Die fillems krijg ik altijt van me oom, die hep ze alemaal al gezien zegt’ie maar dan moet ik nie op de vlekke lette. Soms krijg ik de doos van de fillem bijna nie ope haha, zit alemaal tanpasta in ofzo. Vaak als ik die fillems kijk wordt het altijd warrem binne, snap er niks van zal wel de kachel zijn denk ik dan. Ook ga m’n dinges heelemaal groeien en die stop ik dan in een kapote knufeldier, dat is lekker zacht. As m’n knufel vol zit pak ik een nieuwe en maak een gat, maar laast ging dat nie heelemaal goet. Ik was aleen tuis dagt ik, en toen halferweege was ik op zoek naar een niewe knufel in huis maar toen kwam me pa en ma tuis! Ik schrok me een hoetje en sprong gauw in de wc met de deur op slot. Me pa op een gegeve moment bonke op die deur hij zeg je zit hier al een half uur, kom eraf enzo. Toen moes ik wel maar kwam ik zonder klere uit de wc met me volle knufel. Me pa zij godver wat is dit nou weer want hij snapte er niks van. Ik zij dat ik moes poepe en hij zij ga naar je kamer en trek klere aan. Ze ware denk ik een beetje boos omdat ik kou zou vatte zonder klere aan dus vandaar dat ze beetje boos ware.

Bove hep ik gauw me treningsbroek aangetrokke en een shurt en de fillem hep ik trug in de doos gestopt. Net op tijt want daarna kwam me pa binne. Hij pakte al me knufels af, daar vin hij me waaschijnlijk te oud voor nu. De fillem hebbe ze niet gezien dus ik denk nie dat ze het door hebbe alemaal. En dat is maar goed ook anders kom ik weer in de probleme net als altijt. En nu kan ik gewoon lekker fillems blijve kijke. Dag dagboek tot volgunde keer.

Groetsens,

Lenart

Leuk artikel? Deel het met anderen: