Geen filmfestival dit jaar

Door
18 november 2015
Reacties (3)

Komende januari organiseren wij geen DYFF festival. De belangrijkste reden hiervoor is dat we in januari geen geld krijgen om het filmfestival te organiseren en het nu te kort dag is om nog ergens anders geld vandaan te halen.

De afgelopen vier jaar organiseerde iDordt het DYFF-festival. In een vol Dolhuis koos een deskundige jury iedere januari de beste Dordtse YouTube filmpjes van het afgelopen jaar. Eigenlijk was het vooral een leuke avond uit voor alle Dordtse filmers en iedereen in Dordrecht die geinteresseerd is in film.

Onlangs heeft RTV Dordrecht besloten om de samenwerking met iDordt op te zeggen en daarmee is er ook het budget vervallen waarmee we DYFF kunnen organiseren. De kosten voor DYFF zijn ongeveer €1200 waarvan het merendeel prijzengeld is. Het is ook te kort dag om nog ergens anders geld vandaan te halen.

Mocht je nog wat geld over hebben, laat het ons snel weten. Dan kunnen we het filmcircus nog snel uitrollen.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • niels

  Euh.. Scharco, jij bent ondernemer genoeg om die E1200 te regelen, je laat je toch niet op de kop zitten door een stel subsidiesmurfen? Laat je kop niet hangen man!

  • http://10duizend.nl Scharco

   Hoi Niels,

   Misschien dat het regelen van die €1200 nog wel lukt maar we moeten ook nu al starten met de promotiecampagne om genoeg filmpjes binnen te krijgen. En ik ga niet oproepen om filmpjes in te sturen als ik niet zeker weet dat het door gaat.

   • Mijnmeningtelt

    Misschien moet RTV wat minder geld uitgeven aan de radio en wat meer aan promotie. Ik heb begrepen dat de radio dit jaar al meer dan 3000 euro heeft gekregen, misschien eens navragen aan het bestuur of directeur hoe dat zit.

Ben Harder Show: 10 jaar hardcore op DrechtstadFM

Geplaatst op 14 mei door
BHS_1

De ‘Ben Harder Show’ bestaat vandaag 10 jaar. Daarmee is dit hardcoreprogramma de langslopende radioshow op DrechtstadFM. Dat wordt vanavond gevierd met een show tot 04:00 waar heel Dordrecht bij kan zijn. iDordt sprak de presentator, Ben Harder. Het beginDe ‘Ben Harder Show’ is een radioshow op de zaterdagavond waar voornamelijk alle vormen en stijlen […]

Lees verder... Reacties (0)