Gemeente weer lekker bezig: Ovis weg

Door
30 maart 2016
Reacties (0)

Moet je je voorstellen. Je hebt een jaar gewerkt, al je spaargeld in je zaak gestopt en na 4 maanden wordt er gezegd dat je dicht moet. Je vergunning wordt ingetrokken, want bij nader inzien past het toch niet in het bestemmingsplan. Dat is er nu gaande bij ovis. Een nieuwe blunder op naam van de gemeente.

Even goed kijken

Hoe heeft de gemeente hun fout ontdekt? Er kwamen veel klachten binnen van omwonenden. Toen de gemeente nog eens goed ging kijken naar de kaders ontdekten ze dat ze bij het geven van de vergunning niet hadden gezien dat alleen de kleine zaal en een deel van de grote zaal de bestemming zware horeca heeft.

Wanpraktijken

Ten eerste hoe kan je zo stom zijn om dit over het hoofd te zien? Ten tweede hoe kan slechts een deel van 1 zaal zware horeca als bestemming hebben? En blijkbaar mag het dan ook nog gewoon om de vergunning weer in te trekken. Dikke pech, vergunning weg. Terwijl je er zelf dus niets aan kan doen. Wat zijn dat voor wanpraktijken?

Op 25 april zal blijken of de 4 maanden oude feesthut mag blijven. Ovis blijft sowieso open tot mei.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)