Gerbus Birthday Bash

Door
14 februari 2011
Reacties (0)

Het is bijna zover; Ik word 30. Au!

 

bluefish

Om dit welhaast ondraaglijke lijden iets te verzachten heb ik besloten een partie te organiseren. En niet zomaar een partie! Ik verzorg als gastprogrammeur in de Popcentrale een programma van bands die wat mij betreft meer dan de moeite waard zijn, namelijk:

 

Nuff Said | Zeeuwse pop | www.myspace.com/nuffsaidnl
Cooper | Haagse punkrock | www.myspace.com/coopertheband
Sugar Lee’s | Dordtse rock | www.myspace.com/sugarlees (met een wel heel speciale gastgitarist in de gelederen…..)

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari in de Popcentrale te Dordrecht. De aanvang is 20:30 en de entree is uiteraard gratis.

Ik zou het ontzettend gezellig vinden als je langs komt! Zie de bijlage voor een flyer en onderstaande links voor meer informatie.

Graag tot dan!

Groeten van Geert

Leuk artikel? Deel het met anderen:

De Midas van het stront

Geplaatst op 1 november door
brand

In de categorie “hoe is het nu eigenlijk met”, gaan we vandaag het weer eens hebben over Jannie van der Loos. Zeer recentelijk schreef ik een blog over het Bachfestival Dordrecht, waar verassend genoeg mevrouw Van der Loos de voorzitter van is. Het viel mij op dat mevrouw Van der Loos redelijk vaak opduikt in een bestuur, de laatste jaren. Jannie van der Loos wordt omgeschreven als een vrouw met een hart voor de stad. Maar wat heeft zij dan eigenlijk betekend voor de stad?

Lees verder... Reacties (0)