Gerbus Birthday Bash

Door
14 februari 2011
Reacties (0)

Het is bijna zover; Ik word 30. Au!

 

bluefish

Om dit welhaast ondraaglijke lijden iets te verzachten heb ik besloten een partie te organiseren. En niet zomaar een partie! Ik verzorg als gastprogrammeur in de Popcentrale een programma van bands die wat mij betreft meer dan de moeite waard zijn, namelijk:

 

Nuff Said | Zeeuwse pop | www.myspace.com/nuffsaidnl
Cooper | Haagse punkrock | www.myspace.com/coopertheband
Sugar Lee’s | Dordtse rock | www.myspace.com/sugarlees (met een wel heel speciale gastgitarist in de gelederen…..)

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari in de Popcentrale te Dordrecht. De aanvang is 20:30 en de entree is uiteraard gratis.

Ik zou het ontzettend gezellig vinden als je langs komt! Zie de bijlage voor een flyer en onderstaande links voor meer informatie.

Graag tot dan!

Groeten van Geert

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dordtse legende #1 – Het mysterie van de ondergrondse gangen

Geplaatst op 31 juli door
dordtstadhuis

Dordrecht kent veel legendarische volksverhalen. Elke week vertalen wij zo’n verhaal naar deze tijd. De verhalen die wij vertellen zijn gebaseerd op de verhalen uit het ‘Bèèh… Groot Dordts volksverhalenboek’. Het mysterie van de ondergrondse gangen Het was zomer 2015. Een storm raasde over Dordrecht heen. Een weeralarm zorgde ervoor dat iedereen binnen bleef. Maar ergens […]

Lees verder... Reacties (0)

Poëzie – De vooruitgang van de stad

Geplaatst op 31 juli door
dordrecht

Ben Corino, presentator van Studio de Witt op DrechtstadFM, schreef een gedicht over Dordrecht: De vooruitgang van de stad. Waar nu een grouw winkelblok staat stond eens een fier postgebouw met barokke tierelantijntjes en statige toren. In het collectieve geheugen van menig oud Dordtenaar was alles mooier en schoner. Nu het kale Statenplein ooit was […]

Lees verder... Reacties (3)