Gerbus Birthday Bash

Door
14 februari 2011
Reacties (0)

Het is bijna zover; Ik word 30. Au!

 

bluefish

Om dit welhaast ondraaglijke lijden iets te verzachten heb ik besloten een partie te organiseren. En niet zomaar een partie! Ik verzorg als gastprogrammeur in de Popcentrale een programma van bands die wat mij betreft meer dan de moeite waard zijn, namelijk:

 

Nuff Said | Zeeuwse pop | www.myspace.com/nuffsaidnl
Cooper | Haagse punkrock | www.myspace.com/coopertheband
Sugar Lee’s | Dordtse rock | www.myspace.com/sugarlees (met een wel heel speciale gastgitarist in de gelederen…..)

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari in de Popcentrale te Dordrecht. De aanvang is 20:30 en de entree is uiteraard gratis.

Ik zou het ontzettend gezellig vinden als je langs komt! Zie de bijlage voor een flyer en onderstaande links voor meer informatie.

Graag tot dan!

Groeten van Geert

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Social Media: Pesten in een nieuw tijdperk

Geplaatst op 8 februari door
89379_thumb_612x438

Een basisschool had aan wijkagent Centrum gevraagd of de politie langs kon komen om voorlichting te geven. Op WhatsApp was iets vervelends gebeurd en of wij als politie konden uitleggen wat nu wel of niet strafbaar is. “Dat is wel iets voor jou”, had Kwakernaak, de wijkagent,  gezegd tegen mij.En zo stond ik samen met […]

Lees verder... Reacties (0)

Dwalend door Dordt valt mij op: het is net een dorp

Geplaatst op 7 februari door
800px-Dordrecht_20040313

Dwalend door de binnenstad van Dordrecht valt me op dat er zoveel mooie oude gebouwen zijn, vele hofjes, leuke steegjes! Voor mij is Dordrecht een stad met de dorpse gewoontes. Dordrecht met z’n 120.000 inwoners is net een dorp.Je komt vaak bekenden tegen, weinig flats en de stilte als de winkels gesloten zijn. Je kan […]

Lees verder... Reacties (3)