Gerbus Birthday Bash

Door
14 februari 2011
Reacties (0)

Het is bijna zover; Ik word 30. Au!

 

bluefish

Om dit welhaast ondraaglijke lijden iets te verzachten heb ik besloten een partie te organiseren. En niet zomaar een partie! Ik verzorg als gastprogrammeur in de Popcentrale een programma van bands die wat mij betreft meer dan de moeite waard zijn, namelijk:

 

Nuff Said | Zeeuwse pop | www.myspace.com/nuffsaidnl
Cooper | Haagse punkrock | www.myspace.com/coopertheband
Sugar Lee’s | Dordtse rock | www.myspace.com/sugarlees (met een wel heel speciale gastgitarist in de gelederen…..)

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 19 februari in de Popcentrale te Dordrecht. De aanvang is 20:30 en de entree is uiteraard gratis.

Ik zou het ontzettend gezellig vinden als je langs komt! Zie de bijlage voor een flyer en onderstaande links voor meer informatie.

Graag tot dan!

Groeten van Geert

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Natuur(lijk)!

Geplaatst op 27 mei door
2014-09-023

Van echte ongerepte natuur kunnen we niet meer spreken in de omgeving. Toch ligt al het water en de Biesbosch aan onze voeten om ervan te genieten. Je kunt uiteraard kiezen voor een gewoon wandelingetje, maar met de zon in het vooruitzicht, is er steeds meer keuze voor leuke activiteiten en uitjes, ja buiten!

Lees verder... Reacties (0)

Het ego van een columnist

Geplaatst op 27 mei door
ASZ

In Amstelwijck voor een echo van mijn ballen. Niets bijzonders, maar mijn huisarts wilde het laten controleren. Alles bleek in orde, maar daar hebben we het verder niet over. Zoiets ligt toch een beetje gevoelig. Ben ik de enige Dordtenaar die structureel Dordwijk en Amstelwijck door de war haalt en daarom als een mallemoot drie […]

Lees verder... Reacties (0)