Giga selfie vanaf de Grote Kerk

Door
3 september 2015
Reacties (0)

Wij kregen laatst op de redactie iets leuks doorgestuurd via onze Facebook-pagina. Het gaat om een briljante app om selfies te maken. En dan niet zomaar een selfie, maar een ‘giga-selfie’

De app maakt gebruik van een camera die op afstand gemonteerd is om zo schitterende panorama selfies te maken. Zo staat dus de gehele achtergrond ook op de foto en hoef je niet moeilijk te doen met een selfiestick of te korte armen.

Op dit moment is de app alleen nog beschikbaar voor Australië, in Queensland om precies te zijn, maar de kans is groot dat de app nog wel een navolging gaat krijgen op andere plekken in de wereld. Wij dachten zelf aan de Grote Kerk bijvoorbeeld, Villa Augustus of het nieuwe Onderwijsmuseum. Of wat dacht je van een mega selfie in de haven van Dordrecht? Met al die extra toeristen in onze mooie binnenstad is zo’n app de ideale manier om Dordt (letterlijk en figuurlijk) nóg meer op de kaart te zetten!

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

De kerstmarkt van boven

Geplaatst op 21 december door

Tijdens de Kerstmarkt zijn er verschillende leuke filmpjes gemaakt. Er is 1 man die de hele dag de grootste lol heeft gehad met zingende kerstmannen, een burgemeester die een centje bijverdiend en met de Grote Kerk. Want wie weet hoe de kerstmarkt er van boven uitziet?

Lees verder... Reacties (0)

Nog meer drone-beelden van Dordt

Geplaatst op 19 september door

Blijkbaar is iemand heel erg blij met zijn drone, want de laatste tijd verschijnen er heel veel filmpjes op Youtube met drone-beelden van Dordrecht. Dordrecht vanaf de rivier en Plantij waren al aan de buurt. Deze keer neemt de drone je mee naar de fietsbrug over Vlij en Wantij.

Lees verder... Reacties (0)