groepschat Cilio gaat niet door

Door
14 december 2010
Reacties (0)

CiliologoOp de site van Cilio staat de uitnodiging voor de groepschat met wethouders uit de Drechtsteden over uitgaan in de regio nog prominent op de voorpagina. Vandaag kreeg ik echter een mailtje dat de groepschat niet doorgaat omdat ze te weinig aanmeldingen hebben. Meer wethouders dan chattende jongeren.

Hoeveel subsidie kregen ze bij Cilio ook alweer?

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Twerkende twaalfjarigen op FRIS

Geplaatst op 28 november door

Komende zaterdag is FRIS weer in bibelot. Het alcohol- en drugsvrije feestje voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Is dat leuk en kan je daar je zoon/dochter heen laten gaan? Vice.com plaatste onderstaand verslag op de website. Onze conclusie (op basis van dit stukje): Ja, dat kan best leuk zijn voor die gassies. En als je wilt weten wat twerken is bekijk deze zeer instructieve Twerk tutorial.

Lees verder... Reacties (2)

Water naar de zee dragen

Geplaatst op 28 november door
bord

Dordrecht staat vol met 30-kilometerzones. Deze zones zijn alleen vaak niet zo ingericht, waardoor 50 km/u makkelijk gehaald kan worden. Iedereen rijdt weleens te hard in zo’n zone, omdat het kan. Maar deze zones zijn vaak niet voor niets ingesteld, waardoor buurtbewoners zich kapot ergeren aan de snelheidsduivels. Kan daar wat aan gedaan worden?

Lees verder... Reacties (0)