Hilarische infographic van een 3311-bewoner

Door
17 oktober 2015
Reacties (2)

“Waar is die verjaardag van Bas?”

– “Stadspolders.”

“Wáááár is dat überhaupt?!”

– “Na Kothinsky nog een takke eind doorfietsen.”

“Ja, jezus. Is er iemand de bob of gaan we met de taxi?”

– “Vroeg Bas ook al of ‘ie het niet gewoon in de stad kon vieren. Nu moet iedereen zich in bochten wringen om op zijn verjaardagsfeessie te kunnen komen.”

Bovenstaand gesprek zou zo maar eens voor kunnen komen. Tussen twee binnenstandbewoners, dat natuurlijk wel. Sterker nog, dit gesprek hééft plaatsgevonden, ik stond er namelijk naast. Echter heb ik mezelf ook wel eens betrapt op verwende 3311-luiheid. Ook Dordtse binnenstadbewoner en vormgever Lennarht Poort kent de Tolkien-achtige afstanden van dit immense eiland; hij maakte een heuse infographic map die haarfijn uitlegt hoe wij een retourtje Wolwevershaven-Krispijn ervaren.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • JJPloeg

    Moet een kaart van minstens drie jaar oud zijn, Bibelot ligt hier nog op oude locatie, hoort ergens achterin Groningen te liggen.

  • piet

    Ja, heel leuk……………….

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)