iDo week 36

Door
1 september 2015
Reacties (0)

Iedere week lees je hier over aankomende feesten, concerten en evenementen. iDordt heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste activiteiten deze week! Als we iets vergeten zijn kun je het ons hier laten weten!

Week 36 (1 september t/m 7 september)

Donderdag 3 september, The Slackers – Bibelot

In 2015 brengen The Slackers hun mix van ska, reggae, soul en rock-’n-roll naar 100 clubs en 20 festivals over heel de wereld, waaronder Bibelot! ‘The Slackers is Jamaicaanse rock-’n-roll, de band klinkt zoals Bob Dylan, The Sonics of The Rolling Stones geklonken zouden hebben als ze met net zoveel reggae en ska opgegroeid waren’ aldus frontman Vic Ruggiero. Vorig jaar gaf de band een mega succesvol optreden tijdens het Big Rivers Festival en dit gaan ze dubbel en dwars overdoen in onze Power Stage!

Support: BANG the Skillet
BANG the Skillet is een achtkoppige ska-band uit Delft. Bestaande uit ervaren en jonge muzikanten. De bandleden delen liefde voor de muziekgenres ska, calypso, rocksteady en reggae waarbinnen zij covers en eigen werk spelen. BANG The Skillet maakt het je moeilijk niet te willen dansen!

Aanvang: 20.00 uur, entree: €14,-

Vrijdag 4 september, Flower Power- Kazerne

Peace & Love! De Kazerne gaat keihard Ibiza hippie stijl met FLOWER POWER! Vrijdag vier september is het alleen maar liefde in de Kazerne Dordrecht! Millie Joe, Willy Whoo, Vaya Vera, eRKa maken de avond compleet met een vleugje feel good deuntjes en onze favoriete hitjes van nu en toen!

Schade voorverkoop: €6
Schade aan de deur: €8

Zaterdag 5 september, Open-up Festival – Bibelot

Bibelot rockt het seizoen in met Open Up! Met dit festival geeft Bibelot samen met de Popcentrale een preview van wat bezoekers het komende jaar kunnen verwachten. In de Main Power en Talent Stage word je verrast door veelbelovende acts en aanstormend talent.

Een flinke line-up: The Deaf, Sue The Night, Rats on Rafts, DeWolff De Likt, SunRider, Dead Company, Trickless, The Empyrean, Stiknaats, The Janissaries en EndoJura.

Entree: €18,50

Zondag 6 september, Sanne Monster & Band – Dolhuis

Komend najaar verschijnt het debuut album ‘Mirage’ van Sanne Monster. Voor die tijd komt de eerste single uit, en om dat te vieren speelt ze deze zondagmiddag met haar band in het Dolhuis, waar het publiek de primeur krijgt van de clip!

De in Dordrecht geboren zangeres en liedjesschrijver was eerder op vele podia te zien met de soulband Laura Vane & the Vipertones. De afgelopen jaren heeft ze de tijd genomen voor haar eigen repertoire is ze de studio in gegaan. Samen met producer Bas Nuiver (tevens bassist bij oa. Postmen) is ze opzoek gegaan naar de juiste sound voor haar liedjes. Het is een eerlijke, veelzijdige plaat geworden waarop haar krachtige stemgeluid, maar ook de intimiteit en kwetsbaarheid van de liedjes je raken. Haar muziek wordt omschreven als ‘moderne roots muziek’, invloeden van country, blues en soul zijn duidelijk hoorbaar.

Open: 15:00 uur  / Aanvang: 16:00 uur / Entree: € 5,- vvk – € 7,50 deur

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Popcentrale door ondanks ontslagen

Geplaatst op 28 januari door

Het nieuws dat het personeel van de popcentrale is ontslagen sloeg gisteren bij iedereen in als een bom. De reacties logen er niet om. Toch gaat de Popcentrale door. De afgelopen tijd is de Popcentrale blijkbaar bezig geweest om een overgang naar Bibelot voor elkaar te krijgen. Dit is niet gelukt. Dus gaat de Popcentrale […]

Lees verder... Reacties (0)

Wordt Dordt leuker als je ouder wordt?

Geplaatst op 26 januari door
Vleeshouwersstraat-2

Dit weekend was ik weer eens te vinden in het Energiehuis. Eerst een drankje in Khotinsky, daarna een concert in Bibelot (Will and the people dit keer). Hartstikke leuk altijd. En toch mis ik het oude Bibelot. Of nouja, het is allebei geweldig, op hun eigen manier. Het oude Bibelot was zo’n bijzondere locatie, in […]

Lees verder... Reacties (8)