iDo week 37

Door
8 september 2015
Reacties (0)

Iedere week lees je hier over aankomende feesten, concerten en evenementen. iDordt heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste activiteiten deze week! Als we iets vergeten zijn kun je het ons hier laten weten!

Week 37 (8 september t/m 14 september)

Vrijdag 11 t/m zondag 13 september, Eterij op wielen – Vrieseplein

Ze komen als paddestoelen uit de grond de laatste maanden: foodtruckfestivals. En ook in het Dordtse festivalseizoen mag dit niet ontbreken. Dus van 11 tot en met 13 september kan je op het Vrieseplein, de Vriesebrug en in de Vriesestraat eten halen bij tientallen verschillende foodtrucks.

Eeterij op Wielen is een sfeervol rondtrekkend openlucht restaurant met een bonte verzameling van minimaal 25 originele foodtrucks en rijdende keukens. Op de leukste plekjes in diverse steden in voornamelijk Zuid-Nederland verzorgt Eeterij op Wielen een geweldig smulweekend.
Zorg dat je erbij bent en kom genieten van de gezellige ambiance, de lekkere gerechten en de optredens van artiesten.

Vrijdag 11 september, Armand & The Kik – Bibelot

De samenwerking tussen Armand & The Kik zag zijn oorsprong in 2012 toen Lucky Fonz III en The Kik werkten aan een cover van Armand’s klassieker ‘Want Er Is Niemand (En Nou Ik)’. Er ontbrak nog iets op de opname, en Lucky Fonz III vroeg Armand zelf om mee te doen. Het nummer staat op het debuutalbum van The Kik, ‘Springlevend’. Het contact bleef en tijdens de tour ‘De Veelste Grote Nederbiet Sjoo’ ging Armand ook mee. De samenwerking beviel zo goed dat het plan voor een volwaardig album ontstond. Ook voor deze The Kik-release werken platenlabels Top Notch en Excelsior Recordings samen.

 

Zaterdag 12 september, Op het randje – Kunstrand

Fier, Kunstrand en Buiten Gewoon slaan de handen in één. Op 12 september organiseren zij ‘Op het Randje Festival’ bij de Kunstrand. Muziek, theater, kunst, mini ramp, pizza’s en bier moeten zorgen voor een gezellige middag. Mocht je nog naar de kapper moeten dan kan dat bij B.Art. Er is een literaire tippelzone, een lounge draaimolen en kinderen kunnen lekker knutselen.

Zaterdag 12 september, Avanhard- Dolhuis

Afrika vibes vanavond in het Dolhuis!
Line-up: Slick, Cincity, Soulroots
Hosted by: MC Izzy Bizz
Alleen deurverkoop (1o euro)

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

iDo week 39

Geplaatst op 22 september door

Iedere week lees je hier over aankomende feesten, concerten en evenementen. iDordt heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste activiteiten deze week! Als we iets vergeten zijn kun je het ons hier laten weten! Week 39 (22 september t/m 28 september) Vrijdag 25 september, Do You Do – DolhuisElke maand weer, de nieuwste hits en lekkerste […]

Lees verder... Reacties (0)

iDo – Week 38

Geplaatst op 15 september door

Iedere week lees je hier over aankomende feesten, concerten en evenementen. iDordt heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste activiteiten deze week! Als we iets vergeten zijn kun je het ons hier laten weten! Week 38 (15 september t/m 21 september) Vrijdag 18 september, Beatclub – BibelotDo you wanna dance? Feel the groove? Follow the basslines? […]

Lees verder... Reacties (0)