iDo week 39

Door
22 september 2015
Reacties (0)

Iedere week lees je hier over aankomende feesten, concerten en evenementen. iDordt heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste activiteiten deze week! Als we iets vergeten zijn kun je het ons hier laten weten!

Week 39 (22 september t/m 28 september)

Vrijdag 25 september, Do You Do – Dolhuis

Elke maand weer, de nieuwste hits en lekkerste cocktails. Een mix van house, disco, hiphop en r&b.
Line-up: S.A.M., Tobias Prins, Rough&Maximoes, Freddie Mercure

Zet jezelf aanwezig op het Facebook-evenement en krijg tot 00.00 uur gratis toegang!

Vrijdag 25 september, De Buurtsuper – Bibelot

Elke laatste zaterdag van de maand, vaste prik, ging iedereen naar De Buurtsuper in Waterfront. Dankzij een ijzersterk concept bleek de houdbaarheidsdatum hoger dan die van een gedroogde banaan. Toen Waterfront zijn filiaal sloot, hebben andere dans-tempels als BAR Rotterdam en WATT dit concept tijdelijk laten herleven en nu is het de beurt aan Dordrecht.

Vanaf vanavond kan er iedere vrijdag gewinkeld worden in de Buurtsuper. Dit keer in de aanbieding: kilo’s plezier en liters sentiment. Het aanbod: lang houdbaar, A-Merken en vers geperste plaatjes. Gedraaid door The Royal plastic Entertainers. Voor slechts €4,99!

Actieknaller: aanwezig op Facebook = gratis entree tot 23:30 uur!

buurtsuper

Zaterdag 26 september, The Zipps – Dolhuis

De Dordtse helden van The Zipps stoppen er na exact een halve eeuw mee. Vanavond geven ze een laatste concert, op de dag af vijftig jaar later en op dezelfde plek als waar het eerste plaatsvond: het Dolhuis Dordrecht. De band verwierf bekendheid in de jaren zestig met een mix van folkrock, beat en psychedelica. Na tientallen jaren radiostilte gaf de formatie rond Phillip Elzerman deze eeuw weer de nodige optredens. Tijdens het allerlaatste concert zijn ook The Beat Town Skifflers en The Moving Strings, de bands waaruit The Zipps ontstonden, van de partij.

Zondag 27 september, Schuim Bierfestival – Otto e Mezzo

Heerlijke speciaalbieren van zes topbrouwers uit de regio, Italiaanse specialiteiten van Otto e Mezzo en gezellige muziek vormen de perfecte ingrediënten voor een mooie laatste septemberzondag.

Om deel te nemen aan dit leuke festival hoef je maar één ding te doen: Bij binnenkomst het enige echte SCHUIM-bierglas aanschaffen! Alléén met dit glas ben je er zeker van dat je kunt genieten van al het moois dat de brouwers presenteren.

Het terrein is grotendeels overdekt dus mocht er onverhoopt slecht weer op komst zijn, kan een ieder alsnog ongestoord van zijn/haar heerlijke biertje genieten!

In samenwerking met Café de Tijd wordt er op deze dag ook een bierverkiezing gehouden. Iedere bezoeker krijgt de mogelijkheid om een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete bier. Uit alle stemmers zullen een paar gelukkige winnaars worden geloot waar leuke prijzen voor zijn gereserveerd. Daarnaast zal het favoriete bier later in het jaar terugkeren als ‘Bier van de Maand’ in Café de Tijd.

De brouwerijen die op SCHUIM aanwezig zullen zijn worden in de komende weken bekend gemaakt. Tot zover:

– De Blauwe IJsbeer (Nieuwpoort) http://www.brouwerijdeblauweijsbeer.nl/
– Brouwerij Argentum (Schoonhoven) http://www.brouwerijargentum.nl/
– Stadsbrouwerij de Pelgrim (Rotterdam) http://www.pelgrimbier.nl/
– Brouwerij Wispe (Weesp) http://www.wispe.nl/
– Stadsbrouwerij De Koperen Kat (Delft) http://www.koperenkat.nl/

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

2 jaar Obvious Collective: En nu?

Geplaatst op 5 december door

Vanavond viert Obvious Collective zijn twee jarig bestaan in het Dolhuis. Al 2 jaar organiseren zij de vetste feestjes zoals Jumanji en Tesla. Maar hoe begon het eigenlijk allemaal?“Obvious Collective is begonnen als een groep vrienden die ontzettend van feestjes hielden, maar toch telkens net die overtreffende tree van de trap miste”, vertelt Sjoerd, “Zodoende […]

Lees verder... Reacties (0)

Vrijkaarten – Anniversary Obvious Collective & Dolhuis

Geplaatst op 3 december door

Iedere week geeft iDordt vrijkaarten weg voor een evenement voor het komende weekend. Vandaag geven we 2 kaarten weg voor een mega birthday party op 5 december. Niet de verjaardag van de Sint, maar de verjaardag van Obvious & Dolhuis dat wordt gevierd met o.a. Lucien Foort. DolhuisAl jaren een van de favoriete plekken voor […]

Lees verder... Reacties (0)