Ineens was daar weer een Big Rivers indoor

Door
14 maart 2016
Reacties (1)

Voor mij op een ongelukkig avond omdat er ook een voorronde van de Band Boost is in de popcentrale waar ik bij wil zijn. Maar ja, Mad Dogs & Englishband speelt en ik heb ze afgelopen jaar op Big Rivers ook al gemist vanwege een dag Bospop. Heen en weer lopen dus maar!

Ik begon met Flower Cult een The Cult tribute. Met mijn ene Cult LP in bezit die ik ook nog eens nooit draai, kon ik vrij weinig van de nummers en heb ik alleen bij She Sells Sanctuary mee staan blèren.

Darlyn!

In powerstage werd ik overdondert door de prachtige stem van de zangeres van Darlyn! Daar wil wel meer van horen in de toekomst. Bij binnenkomst viel ik in een nummer waarbij er met zijn tweeën gespeeld werd en de afgeladen zaal was muisstil. Wat redelijk uniek is voor het Dordtse publiek.

Mad Dogs & Englishband

Mad Dogs & Englishband trok enorm veel publiek naar de Main Stage en al was het niet mijn eerste keer dat ik ze zag. Het was weer genieten. Het publiek deed mee, danst, zingt en is blij. Bij de toegift With A Little Help From My Friends grepen groepen mensen elkaar vast en gingen mee in het saamhorigheid van het nummer. De wereld is weer even alleen maar mooi. Het sixties gevoel was weer even voelbaar.

De zin in het festival seizoen zit er weer goed in na deze avond. Tussendoor zag ik een kort stukje van Mudbone bij de Band Boost in de Popcentrale. En precies op tijd kon ik rond kwart over elf The Empyrean weer bewonderen en meegillen bij het applaus. Ze hebben de halve finale gehaald! Het was dus in alle opzichten weer een mooie avond.

(De halve finale van de Bandboost is op 9 april.)

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)