Dit is mijn laatste blog…

Door
15 juli 2015
Reacties (2)

Ik heb m’n zegje gedaan. In december 2011 voor het eerst, en daarna zo’n beetje trouw iedere week voor zo’n ruim 3,5 jaar. Duurzaamheid was mijn hoofdtopic. Van duurzame evenementen, testpanels, energie tot aan eerlijke handel. Daarnaast passeerden Dordtse activiteiten, een kritische noot richting de gemeente en af en toe een persoonlijk verhaal / mening de revue. Regelmatig bagger afgeleverd, af en toe een stukje waarvan ik dacht ‘best goed gedaan’.

Het is tijd voor wat anders, tijd om wat focus aan te brengen. En daar horen keuzes maken bij. Om niet telkens in herhaling te vallen, frustratie te voelen als je weer geen onderwerp weet om over te schrijven en niet voldoende tijd hebt om een degelijke blog af te leveren, is het bovenal tijd om te stoppen. Hopelijk staat er een nieuwe, jonge duurzame Dordtse blogger op om het stokje over te nemen!

iDordt heel erg bedankt voor deze kans waarbij de vrijheid en een platform geboden werd te schrijven over van alles en nog wat. De ruimte om af en toe te schoppen, maar juist ook de mooie dingen te laten zien van Dordt. Daarnaast uiteraard bedankt aan de lezers met al hun reacties, zowel de positieve als de negatieve.

En mochten er toch nog mensen zijn, die me willen blijven volgen, de komende tijd ga ik via een ander kanaal regelmatig bloggen over circulaire economie in de Drechtsteden (wil de lezers hier daar niet mee vermoeien…). Via www.cirkellab.nl kun je je inschrijven voor deze blogs.

iDordt – lekker cliché eindigen – het ga je goed!

@FairOnlyThirza
www.facebook.com\faironly

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Keuringsdiensd van Wahrheit

    Graag gedaan, goed geblogd, succes verder,, leve de duurzaamheid en Fairtrade!

  • Valerie

    Namens de hele redactie van iDordt: Bedankt Thirza! En succes verder!

Een grijs Drechtsteden

Geplaatst op 8 juli door

Nee, deze blog gaat niet over het weer vandaag. Maar over het feit dat Dordt sneller vergrijst en ontgroent vergeleken met andere steden. Een kant die je niet wilt opgaan als stad. Aan de ene kant zie je in vooral cultureel Dordt jongeren opstaan, zie bijvoorbeeld DOOR, Woorden Worden Zinnen, Brandwerk, Do in Dordt, Zomerklanken, Werkplaats Oost, etc. Helaas, een schril contrast met de wat killere zakenkant in de regio.

Lees verder... Reacties (7)

Een boek lezen, eigenlijk best fijn!

Geplaatst op 1 juli door

Het is bekend, bibliotheken hebben het zwaar. Bezuinigingen en een terugloop in lezers zien we overal in 't land. Maar met de Boekenmarkt in het vooruit schiet, de vakantie die eraan komt en ook met de komende warme dagen, is het eigenlijk best logisch om weer eens een boek open te slaan. En het wordt je steeds gemakkelijker gemaakt.

Lees verder... Reacties (0)