Kort, krachtig en vol vertrouwen

Door
6 januari 2016
Reacties (1)

Het was een mooie korte speech. Met een zekere hoeveelheid humor blikte Brok terug op afgelopen jaar en gaf hij ons een vooruitblik op 2016. Er waren drie dingen die onze burgemeester met de Dordtenaren wilde bespreken: De vluchtelingenproblematiek, de rechtbank en Koningsdag.

Dordrecht blijft open staan voor het opvangen van vluchtelingen. De burgemeester riep dan ook op om je te melden als je een idee hebt waar vluchtelingen voor een half jaar opgevangen kunnen worden. De 100 mensen die hun banen bij de rechtbank zagen verdwijnen hebben tot 2018 niets te vrezen. De burgemeester is positief over de evaluatie die dan zal volgen en heeft er vertrouwen in dat onze rechtbank blijft bestaan. Daarnaast heeft de burgemeester nog nooit zoveel lol gehad in het terugkijken van Koningsdag.

In de zaal hoorde je overal geluiden over de goede speech. Dordrecht is tevreden over de bemoedigende woorden van de burgemeester. Maar er ging ook geluid op over het ontbreken van het leegstand probleem in de stad. De leegstand blijft een probleem. En zo zijn er nog wel meer problemen in Dordt. Maar als de burgemeester alles moet bespreken, krijg je een toespraak zo traag en lang als de toespraak van de koning op Prinsjesdag.

Meneer de burgemeester het was een plezier gisteren naar uw speech te luisteren!

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Martin Neyt

    Komt er nog een overzicht van de voorspellingen over 2015? In hoeverre zijn ze uitgekomen? Ben wel benieuwd.

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)