Krijg het warm tijdens de wintertijd!

Door
21 oktober 2014
Reacties (0)

Zaterdag 25 oktober is het weer zo ver, het moeilijkst uit te leggen fenomeen van de kalender gaat weer plaatsvinden: De Wintertijd. Om klokslag 03.00 uur veranderen de cijfertjes in 02.00 uur, wat kort gezegd betekent dat jij de volgende ochtend een uurtje langer kunt uitslapen.

Drechtstad FM gaat hier iets leuks mee doen! Wat dan? Landelijk is er de Wintertijd Challenge in het leven geroepen, dat inhoudt dat heel Nederland (lees: de idioten zonder leven) tussen 02.00 en 02.00 een weggegooid uur gaan sporten. Dit komt de stichting Spieren Voor Spieren ten goede, die zich inzet voor kinderen met spierziekten.

En wat gaan de presentatoren dan precies doen? In de nacht van 25 op 26 oktober vindt er een presentatie estafette plaats, geheel in sport thema. Denk aan alle radio dj’s op fitnessapparaten, hijgende side kicks op hometrainers en een heus fietsparcours op de redactie van RTV Dordrecht. Uiteraard wordt dit hele spektakel vastgelegd op video, maar kun je ook gezellig meesporten via onze livestream op YouTube. Gewoon vanuit je huiskamer!

Ben je nou te lui voor enige vorm van fysieke inspanning? Dan hopen wij natuurlijk dat je wel de energie kunt opbrengen om je radio af te stellen op 95.7 in de regio of spreekwoordelijk te surfen naar www.drechtstadfm.nl.

Houd de Facebookpagina van Drechtstad FM in de gaten, voor actieve webadressen en sportmotivatie!

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Ben Harder Show: 10 jaar hardcore op DrechtstadFM

Geplaatst op 14 mei door
BHS_1

De ‘Ben Harder Show’ bestaat vandaag 10 jaar. Daarmee is dit hardcoreprogramma de langslopende radioshow op DrechtstadFM. Dat wordt vanavond gevierd met een show tot 04:00 waar heel Dordrecht bij kan zijn. iDordt sprak de presentator, Ben Harder. Het beginDe ‘Ben Harder Show’ is een radioshow op de zaterdagavond waar voornamelijk alle vormen en stijlen […]

Lees verder... Reacties (0)

Via Cultura – over en uit!

Geplaatst op 10 september door

Op de Engelstalige website About Art Noveau kijken ze alvast naar de Monumentendagen van komend weekend: Like every year I have been looking forward to this event for quite some time, the Heritage Open Days.

Lees verder... Reacties (1)