Kuipershaven 117 van de kaart verdwenen

Door
27 juni 2015
Reacties (1)

Niet ieder huis is te zien op Google Maps. Sommige zijn slechts een vage vlek. De Kuipershaven 117 is ook zo’n vage vlek in Dordrecht. Waarom wordt dit huis geblurd?

In principe kan iedereen zijn huis door Google laten blurren. Dus misschien hebben de bewoners van het pand op de Kuipershaven dat laten doen. Wie weet stond meneer of mevrouw wel naakt voor het raam op het moment dat de Google auto langsreed. Lagen ze lekker op het dakterras of is er via een dakraampje een SM-kamer te zien.

Het kan ook zo zijn dat er grote geheimen schuil gaan achter deze mooie gevel. Er zijn plekken in Nederland die geblurd worden vanwege staatsveiligheid. Wie weet zijn de bewoners van de Kuipershaven 117 wel geheim agenten met in hun huis allemaal fancy technologie om de Dordtse criminelen in de gaten te houden. Gaan ze er ’s nachts op uit om als Batmen en Robin te waken over Dordrecht. Het kan ook dat de regering het slim aan heeft gepakt. Dat in het huis helemaal geen mensen wonen, maar dat het een geheim AIVD kantoor is. Want wie verwacht dat in het pittoreske Dordrecht?

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • 117

    117