kutsinteklaas

Door
4 december 2014
Reacties (2)

Halo kutsinteklaas,

Ik hep ut heelumaal gehat met jou. Me velanglijsje zit nog steets in me schoen, jij en die piete doen hun werk nie goet!

Sorie lief dagboek ik hep ut eve tege sinteklaas. Toen ik nog bij me paa en maa woonde kwam hij altijt gewoon langs elke jaar, maar sints ik ben verhuist komt ie nie meer. Eers dag ik hij weet nie waar ik woon, maar sinteklaas weet tog alles? Op teevee zie ik in de joernaal dat hij en ze piete alles kenne.

Als ik nou weer niks krijg wort ik gek hoor. Die klerelijer hep me vorig jaar ook al vergete. Ik hat een wottel in me sgoen gezet voor ze paart, en een gedigt voor die eikol zn baart. Die wottel was na een paar maande heelumaal verot en stinke enzo en die gedigt lig er nou nog.

Ik hep hier in ieder gefal me velanglijs vor als sinteklaas ut lees:

 1. krant teft auto 5

 2. coll of dutie modder woffel

 3. een xbox of plee stetion 4

 4. tweede kont roller voor Aarie

 5. gelt

Iemant op de dagbesteeding zij dat ut kom omdat ik te out ben, maar bij mij is ut nou eemaal anders zegge me ouwers altijt. Kwa jare ben ik soms wel out, maar in me hoof ook wel jong soms. Ik doe eigeluk noit dinge die ouwe mense doen. Alleen met ome Sjonnie vroeger deej ik dinge die eigeluk voor volwarsene is. En een keer kwam sinteklaas bij ons tuis, en die deej toen dezelfde dinge bij mij toen ik op sgoot mog. Me ouwers hebbe sinteklaas toen weggestuurt, mesgien is hij daar nog boos over sinteklaas. Ik hep ome Sjonnie toen ook een tijt nie meer gezien dus hep toen alleen nog maar kinderdinge gedaan.

Laast belde Sjonnie me beglijder voor kontakt maar dat mog nie, ik weet nie waarom. Ze zegge dat het nie goet voor me is, nou ut zal wel. Maar nou kom sinteklaas ook al nie, en me ouwers ook nie, en ome Sjonnie ook nie. Maar dan kom er dus goffedomme heelumaal niemant hiero. Ik zit altijt aleen, aleen me beglijder kom soms kijke of ut goet ga. Uit furveelling ga ik soms op bezoek bij me buurjonge Aarie, die is agt. Van ze moeder mag ik altijt met hem op ze kamer spele. Soms leer ik Aarie die dinge die ome Sjonnie mij hep geleert. Soms gaat ut ook wel mis, krijge we beivorbild ze riem nie los haha. Of dan is ie zeenewagtig, en dan gaat ut nie zo soepol. Maar we hebbe de grootste lol. Tja je moe wat.

Ik hoop in iedur gefal dat sinteklaas me lijsje hep gezien. Ik wil egt die spelle en die kompjoeter hebbe. Dan kunne Aarie en ik wat andere dinge doen. Dus, sinteklaas, als je dit zie, geef snel die kaddoos want ik wil ut egt hil graag! Alvas bedank!

Lenart

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • PvdAmaakthetlandkapot

  Wadappes stukjes lijken hun houdbaarheid inmiddels ook aardig voorbij te zijn…

 • Martin Neyt

  Zwakbegaafd, pedofiel, goedgelovig, het is een veelvoorkomende combinatie.