Meedoen

iDordt is van alle Dordtenaren, voor alle Dordtenaren en door alle Dordtenaren en daarom willen wij dat jij ook meedoet aan iDordt. We zijn blij met ieder nieuw gezicht dat wil meedoen, met of zonder ervaring.

Eenmalige bijdrage

Heb je een leuk stukje geschreven of een leuk filmpje gemaakt? Of zit iets je dwars en wil je het kwijt dan kan dat in onze tipdoos.

Waarom meedoen

Meewerken aan iDordt is een geweldige manier om je stad te leren kennen en mee te helpen om Dordrecht nog leuker te maken. Je leert snel veel mensen kennen en als medewerker van iDordt kan je op plekken komen waar je anders niet zomaar komt. Werken voor iDordt is ook een prima manier om je CV of portfolio op te poetsen. Ook stagiaires zijn welkom.
Stuur mail naar redactie@idordt.nl of vul het formulier in.

Schrijven

Je kan stukjes schrijven voor de website. Dat mag overal over gaan, we verplichten je niet bij één bepaald onderwerp te blijven. Het moet natuurlijk wel een duidelijke link met Dordrecht hebben, dat is onze enige eis. Ook staat de redactie altijd open voor nieuwe ideeën, andere meningen en mensen met lef.

Filmen

Wil je liever op pad met een camera? Dan kan je filmpjes maken voor onze website en/of de tv-uitzendingen van iDordt. Cameramensen zonder ervaring zijn welkom, maar we geven geen cursus of training.

Recensies schrijven

Ga je graag naar concerten, theater of andere evenementen in Dordrecht en heb je daar een mening over? Word iDordt-recensent, wij hebben vaak perskaartjes zodat jij gratis naar binnen kan.

Je kan niks

Door ervaring hebben wij geleerd dat met een beetje oefenen, vallen en weer verder tikken (bijna) iedereen kan schrijven. In ieder geval goed genoeg voor op iDordt. We hebben wat tips voor je klaar liggen en begeleiden je tot jij ook een hardcore blogger bent.
En als je na een tijdje nog steeds niks kan dan mag je koffie zetten tijdens de redactievergadering of word je de persoonlijke kantoorslaaf van Scharco.

Hoe wij werken

Als idordt vrijwilliger bepaal je zelf hoeveel je werkt en wat je doet. We willen namelijk dat je alleen dingen doet die je leuk vindt. Wel verwachten we een professionele houding van je. Vergaderen doen we het liefst zo min mogelijk omdat het zonde van de tijd is. Iedere iDordt medewerker is verplicht drie Oeps-momenten per jaar te hebben en we nemen onszelf vooral niet te serieus. Dat doen onze ouders al genoeg.

Instellingen, stichtingen, bedrijven, etc.

Niet alleen individuele filmmakers kunnen bij ons terecht. Ook instellingen, stichtingen en bedrijven hebben de mogelijkheid van onze zendtijd gebruik te maken. Culturele, sociale, maatschappelijke en non-profitorganisaties kunnen tegen een sociaal tarief hun item tijdens de tv-uitzending van iDordt vertonen.

Zendtijd kopen

Bedrijven kunnen tegen het reguliere tarief zendtijd kopen. Dit verloopt echter niet via iDordt, maar via RTV Dordrecht. Daarover is meer te lezen op rtvdordrecht.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om mee te werken aan iDordt, of heb je vragen? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar redactie@idordt.nl.


Meedoen


Maar mailen naar redactie@idordt.nl mag ook.