Motherfucker

Door
9 juni 2016
Reacties (1)

Fuck jou. Fuck je dromen en je idealen. Ze bestaan niet en zijn niks waard. Zo. Nu we dat uit de weg hebben kunnen we even normaal gaan doen. Ik weet namelijk niet wanneer egoïstisch, gewelddadig en gehaaid zijn ineens cool is geworden maar mij kan je niet foolen motherfucker. Sinds Netflix zijn je rolmodellen Frank Underwood, Walter White en Pablo Escobar. Maar kort geleden klaagde je nog bij je moeder dat er niet genoeg rundvleesjus in je prakkie zat.

Dettol billendoekjes

Je bent fucking lost man, pak zo nu en dan een beetje realiteit gap. Vooralsnog vliegen de auto’s niet en moet je ook bij de Jumbo als vierde wachtende in de rij je boodschappen betalen, omdat ze altijd wel een kutsmoes verzinnen. Je hebt besloten dat je iedereen die succesvol is haat, maar je mixtape heeft een kleiner bereik dan je Tinder instellingen. Kom op man, wordt wakker. Je kan niet zomaar je lul in haar mond stoppen als je net in haar kont bent geweest gappie, Pornhub fuckt je werkelijkheidsbeeld op. Vrouwen zijn bang voor E.coli man, heb je de smaakpolitie niet gezien? Rob Geus heeft in ieder geval een Dettol billendoekje bij de hand voor hij een snackbarhouder laat deep throaten.

Taylor Swift kadetjes

Je bent gefrustreerd dat vrouwen op Instagram Kim Kardashian derrières hebben, maar in real life Taylor Swift kadetjes rocken. Oké, oké,  ik snap je bro, maar die Golf 7 op je Facebook profielfoto is ook niet van jou, je wilt zomaar posen met je matties drugsgeld. Het is 2016 en ik wil je eraan herinneren dat je moet leven, en boven alles je eigen waarheid moet zoeken. Geloof me, iedereen prutst ook maar wat aan. Boven alles draait het leven op beweging, je krijgt wat je geeft, dus geef altijd teveel. Doorgaan ondanks voor- of tegenspoed. De wereld draait ook verder zonder jou, in die wetenschap kan je er maar beter je eigen draai aan geven. Motherfucker.

-Heist (Benieuwd wat Heist nog meer te vertellen heeft? Volg hem op Facebook)

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Martin Neyt

    Over faeces boek beschik ik niet, dus ik ben kloeloos, maar dit leest als een rap battle.