Oplaadpop laadt op in Bibelot

Door
8 januari 2016
Reacties (0)

Het indoor festival Oplaadpop wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd in Bibelot. En dit jaar is het ook een reünie: Sister Fister, de Dordtse punk-rockveteranen, komen opnieuw bij elkaar. 15 januari kan iedereen alvast opladen in Bibelot na een niet zo koude winter.

Het festival dient eigenlijk als eindexamen voor de Popacademie. Mary Syll, een regionale artiest, organiseert het festival dit jaar: “Vorig jaar was het mijn eindexamen voor de Popacademie, samen met mijn drummer studeerden we zo af. Dit jaar is het geen examen, ik ga gewoon door met het organiseren van dit festival omdat het vorig jaar een succes was voor Bibelot.”

De Dordtse coverband heeft 3 jaar lang een volwassen leven geleid, maar wil nu het podium weer op. 10 jaar lang zorgden ze voor een meezing festijn. Inmiddels zijn een hoop hits bewerkt tot anarchistische meezingers. Naast de rockveteranen uit Sister Fister is er ook veel regionaal talent aanwezig: Stiknaats, ThisGirlsLife, Mary Syll en Charmplay.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)