Pancakes & Chill

Door
20 mei 2016
Reacties (0)

Ik heb zelf niet echt iets met Tinder. Moderne communicatie überhaupt trekt me niet. Vooral omdat ik het vermoeiend vind en vrouwen niet meteen weten wat voor een half-god ze eigenlijk voor zich hebben. Ik zie er namelijk veel beter uit in het echt. Desalniettemin wekten de vele verhalen van m’n vrienden wel m’n interesse. Zo belde m’n schoonbroertje mij een keer gespeeld onderkoeld maar duidelijk gestrest op of ik hem in de maling aan het nemen was.

Hij vertelde over een handgeschreven brief met een met plakband bijgevoegde polaroid. Het handschrift was erg rond, en op de polaroid stond een foto van een kind met ongeveer dezelfde amandelvormige pretoogjes waarmee hij altijd vrouwen op het verkeerde been zet. Ik vertel hem dat mijn juf in groep 3 een ‘m’ altijd met een rond haakje in het midden schreef in plaats van de gebruikelijke ‘v’ vorm. Ik was erg verliefd op haar en vertel hem dat het waarschijnlijk door een aantrekkelijke vrouw is geschreven.

Zonder rubbertje gaan varen

‘Haha nu heb je jezelf verraden jongen, ik wist wel dat m’n zus hier achter zat’ zegt hij. Ik lach mee en denk ondertussen na waarom ik niet van dit geintje weet. Voor de zekerheid vraag ik hem of hij ongeveer anderhalf jaar geleden zonder rubbertje is gaan varen, in de brief staat namelijk dat hij al 8 maanden een kind heeft. Hij geeft toe dat hij in die tijd meer neukte dan Ron Jeremy met geldproblemen en dat Tinder daarbij het perfecte agentschap was om z’n promiscue gedrag te faciliteren.

Hij vertelt me dat hij al gauw chatte met een aantal gewillige dames die vielen voor zijn gebrekkige smooth-talk en studentikoze charmes. Zijn powermove: ‘Pancakes & Chill’. Een referentie naar het populaire ‘Netflix & Chill’ dat synoniem staat voor neuken op je alleenstaande moeders bank terwijl zij sushi is gaan eten met Pieter die ze ontmoet heeft op een Lexa.nl borrel. Pancakes & Chill is echter een stuk implicieter en onschuldiger omdat hij daarmee voorstelt om voor de dame in kwestie pannenkoeken te gaan bereiden. Ik vond het een mooie geste van schijnhoffelijkheid en complimenteerde hem met zijn creativiteit.

Van Pancakes & Chill, naar het verschonen van een bil

Zijn ego, normaal erg vatbaar voor dergelijke complimentjes, blies niet echt op, waarna zowel hij als ik realiseerde wat er aan de hand was. Ik was namelijk de laatste persoon op zijn bel-lijst en zo een beetje de laatste hoop dat het daadwerkelijk een verlate 1 april-grap was. Ik vertel hem dat het er best op ging lijken dat hij van Pancakes & Chill, naar het verschonen van een bil zou gaan. Hij kon er wel om lachen en biecht bij me op dat hij inderdaad geen fan is van condoomgebruik. Ik was blij dat ik hem geen preek meer hoefde te geven over de risico’s van kinderen of het eventueel eraf vallen van z’n piemel. Iets wat altijd leek op een ver-van-zn-bed show is veranderd in een toch-echt-wel-gebeurd-in-zn-bed-show. Dus remember kids, dont do drugs, stay in school en presenteer je pannenkoek altijd in een latex verpakking.

Wordt vervolgd…

Heist

Heist schrijft elke donderdag een column op iDordt. Volg hem via Facebook en Instagram

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Petitie: Geen straf voor helpen vondeling

Geplaatst op 19 mei door

Het helpen van de vondeling die door stichting Beschermde Wieg is opgevangen is strafbaar. Er is een petitie opgestart om een wetswijziging te bewerkstelligen. Er zijn al 12 EU-landen waar het opvangen van vondelingen niet strafbaar meer is. Oprichtster Barbara Muller hangt een straf boven het hoofd nu de babykamer voor het eerst is gebruikt:“In […]

Lees verder... Reacties (0)

Babyboom Dordrecht

Geplaatst op 24 augustus door

EditieNL onderzocht hoeveel kinderen er per gemeente zijn geboren in 2014. In totaal waren dat er 175.000. In Dordrecht waren dat er 508 per 10.000 vrouwen tussen de 15 en en 50 jaar. In totaal komt dat neer op 1365 baby’s in 2014. BabyboomHet landelijke gemiddelde ligt op 465 baby’s per 10.000 vrouwen. Dordrecht is dus […]

Lees verder... Reacties (0)