Poep

Door
21 november 2012
Reacties (1)

shitWildpoeper, poepzuiger, poepbroek, shitzooi, te kakken gezet worden, poepzak, kleien, een drol draaien…

Mijn kinderen zitten in de kleuterfase, alles met poep en plas is leuk. Bij mij is de natuurlijke behoefte de afgelopen weken tot een magisch hoogtepunt gekomen.

Van de week hadden we een man aangehouden die te dronken was om op zijn benen te staan. Hij had 112 gebeld en vervolgens niets meer… Uiteindelijk brachten we hem naar het bureau en onderweg had hij zijn broek volgepoept en ook nog een plasje erbij gedaan. Daar zit je dan met je schone overhemd en broek, achter in een bus zonder dat er maar 1 raam open kan. De arrestantenbewaarder moest er van kokhalzen. Ik had er gelukkig niet zoveel last van, misschien komt dat omdat ik elke dag luiers verschoon. Die week daarvoor was een vrouw zo vervelend dat ze bewust in haar broek gepoept had. Aangezien haar broek op halfzeven hing, zat de pindakaasbruine massa ook aan de buitenkant. Ze was zo dronken, dat ze het volgens mij niet eens doorhad. En stinken dat het deed. Uiteraard heb ik het niet over mensen die door ziekte incontinent zijn ofzo. Ook dat lijkt me heel vervelend als je er niets aan kan doen en je er toch voor gaat schamen.

Vorige week stond op teletekst dat er in Emmen iemand een boete had gekregen voor wildpoepen. De boete is hetzelfde als wildplassen. 100 euro voor ” je natuurlijke behoefte doen”
Wat mij betreft hoog genoeg. In de binnenstad wordt teveel ondergeplast na een avondje gezelligheid.

Ik ben van de week al een keer in de poep gaan staan. Mijn dochter ook al deze week en als ik de banden van de kinderwagen zie, dan heb ik het gevoel alsof ik op donkerbruine tegels loop naar school. Ik vind het smerig. Ik heb zelf geen hond of kat, maar hoe moeilijk is het om je hond ergens te laten kakken zonder dat anderen daar last van hebben. Ik ben nu al bijna in staat om zelf te extra te gaan letten op mensen die hun hond niet aanlijnen en overal maar laten kakken.

Mensen met honden, neem asjeblieft een schepje mee en zorg ervoor dat mijn kind niet thuis komt met stront aan d’r handen omdat ze in de herfst met blaadjes buiten wil spelen.

@PZHZGrootenboer

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • maandanser

    RE: Poep
    Joepiedepoepie!!

    Bedankt voor deze hoop ontlastende informatie. Indrukwekkend hoor. Ik heb nu ook een donkerbruin vermoeden waarom het ziekteverzuim van de politie ZHZ bovengemiddeld is….

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)