Politiek twitterdier

Door
10 maart 2011
Reacties (0)

iDordt heeft ambities en wil uitgroeien tot de grootste internetsite van Dordrecht. Om dit te realiseren zal het iDordt-team moeten groeien. Wekelijks doen we een oproep voor een specifieke taak bij iDordt.

Vandaag zoeken we een Politiek twitterdier
Vorig jaar hadden we een twitterdebat met de lokale politici. Dat was een chaotisch succes, en daar willen we vervolg aan geven. We hebben al een plan klaar liggen om een doorstart te maken (anders als het vorige debat). We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de lokale politiek en via twitter het gesprek wil aangaan met politici en andere betrokken burgers.

Interesse?
Mail naar redactie@idordt.nl

Wil je wel meedoen maar heb je hele andere ambities/plannen. Kan ook, mail naar redactie@idordt.nl

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Rutte is wel Dordts

Geplaatst op 27 november door
Rutte jenever

Onlangs schreef ik een column in de stem van Dordt en op iDordt over welk Dordts product we de koning kunnen aanbieden op koningsdag. Myriam Hendrickx, directeur van Rutte reageerde hierop:

Lees verder... Reacties (0)

Goede titel

Geplaatst op 27 november door
wdp

Hier had een pakkende intro moeten staan. Een kort stukje tekst die de bezoeker van iDordt aanspoort tot het doorklikken en het lezen van het artikel. De titel zou de aandacht al moeten trekken. De titel had een leuke woordspeling kunnen zijn, die het verhaal in één woord samenvat en waarvan men achteraf denkt: hee, wat een goede titel zeg.

Lees verder... Reacties (0)