Politiek twitterdier

Door
10 maart 2011
Reacties (0)

iDordt heeft ambities en wil uitgroeien tot de grootste internetsite van Dordrecht. Om dit te realiseren zal het iDordt-team moeten groeien. Wekelijks doen we een oproep voor een specifieke taak bij iDordt.

Vandaag zoeken we een Politiek twitterdier
Vorig jaar hadden we een twitterdebat met de lokale politici. Dat was een chaotisch succes, en daar willen we vervolg aan geven. We hebben al een plan klaar liggen om een doorstart te maken (anders als het vorige debat). We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de lokale politiek en via twitter het gesprek wil aangaan met politici en andere betrokken burgers.

Interesse?
Mail naar redactie@idordt.nl

Wil je wel meedoen maar heb je hele andere ambities/plannen. Kan ook, mail naar redactie@idordt.nl

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Weer frauderende studenten gepakt

Geplaatst op 29 juli door
einde

Dordtse studenten zijn lekker bezig met frauderen. De leerlingen van het Johan de Witt- gymnasium spieken in een computer om toetsen te halen en nu blijkt dat 41 Dordtse studenten frauderen met hun studiefinanciering. Bij elkaar goed voor 3 miljoen euro. De DUO bracht naar buiten dat er 41 studenten in Dordrecht zijn opgespoord die […]

Lees verder... Reacties (1)

Klagen over klagers

Geplaatst op 29 juli door
Voorstraat haven

Regelmatig lezen we dat Dordtenaren zo graag en veelvuldig klagen. Maar de echte volkssport op dit eiland is niet het klagen maar het klagen over de klagers. En dat is niet goed, want we hebben meer klagers nodig.

Lees verder... Reacties (1)