Politiek twitterdier

Door
10 maart 2011
Reacties (0)

iDordt heeft ambities en wil uitgroeien tot de grootste internetsite van Dordrecht. Om dit te realiseren zal het iDordt-team moeten groeien. Wekelijks doen we een oproep voor een specifieke taak bij iDordt.

Vandaag zoeken we een Politiek twitterdier
Vorig jaar hadden we een twitterdebat met de lokale politici. Dat was een chaotisch succes, en daar willen we vervolg aan geven. We hebben al een plan klaar liggen om een doorstart te maken (anders als het vorige debat). We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de lokale politiek en via twitter het gesprek wil aangaan met politici en andere betrokken burgers.

Interesse?
Mail naar redactie@idordt.nl

Wil je wel meedoen maar heb je hele andere ambities/plannen. Kan ook, mail naar redactie@idordt.nl

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Kunst-min

Geplaatst op 30 oktober door
Schouwburg-Kunstmin-49_1_ADk_architecten_0017_01_b_Kunstmin

De smoelen van Frans ‘schlagerboer’ Bauer, Jochem ‘Ritalin” Meyer, en Karin ‘ik heb niets van mezelf gejat hoor’ Bloemen, die je vlaggend aanlachen als je het gebouw nadert, corresponderen meer met de omschrijving: OmroepMax “AMUSEMENTSHAL” .

Lees verder... Reacties (0)

Het Snelle Schrijven

Geplaatst op 30 oktober door
Wdp

Mensen hebben haast tegenwoordig. Niemand heeft tijd voor iemand en de rest eigenlijk ook niet. Druk, druk, druk, hoor je dan. Of oprotten. Een goed gesprek zit er in ieder geval niet meer in, alles moet in steekwoorden en rap een beetje. Vandaar dat ik presenteer: Het Snelle Schrijven (HSS). Nieuws, opinie, kennis en vermaak in een notendop. Een beknopte en allesomvattende multifunctionele tekst voor de haastige lezer.

Lees verder... Reacties (0)