Politiek twitterdier

Door
10 maart 2011
Reacties (0)

iDordt heeft ambities en wil uitgroeien tot de grootste internetsite van Dordrecht. Om dit te realiseren zal het iDordt-team moeten groeien. Wekelijks doen we een oproep voor een specifieke taak bij iDordt.

Vandaag zoeken we een Politiek twitterdier
Vorig jaar hadden we een twitterdebat met de lokale politici. Dat was een chaotisch succes, en daar willen we vervolg aan geven. We hebben al een plan klaar liggen om een doorstart te maken (anders als het vorige debat). We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de lokale politiek en via twitter het gesprek wil aangaan met politici en andere betrokken burgers.

Interesse?
Mail naar redactie@idordt.nl

Wil je wel meedoen maar heb je hele andere ambities/plannen. Kan ook, mail naar redactie@idordt.nl

Leuk artikel? Deel het met anderen:

De protest-Piet

Geplaatst op 24 oktober door
protestpiet

De blog waarvan Scharco al dacht dat hij zou komen. En gelijk krijgt hij, want hier is de blog. De nationale Ombudsman heeft geoordeeld dat de arrestatie van Quinsy Gario en Jerry Afriyie onterecht was en disproportioneel gewelddadig was. Zelfs in strijd met de mensenrechten. Het gaat zelfs zo ver, dat de advocaat van de twee protestanten excuses eist van de burgemeester en dienders. Nu ben ik zelf een pro-Piet persoon, maar vind ik wel dat iedereen recht heeft op zijn eigen mening. Maar de acties van meneer Gario zijn zum kotsen.

Lees verder... Reacties (0)