Politiek twitterdier

Door
10 maart 2011
Reacties (0)

iDordt heeft ambities en wil uitgroeien tot de grootste internetsite van Dordrecht. Om dit te realiseren zal het iDordt-team moeten groeien. Wekelijks doen we een oproep voor een specifieke taak bij iDordt.

Vandaag zoeken we een Politiek twitterdier
Vorig jaar hadden we een twitterdebat met de lokale politici. Dat was een chaotisch succes, en daar willen we vervolg aan geven. We hebben al een plan klaar liggen om een doorstart te maken (anders als het vorige debat). We zoeken iemand die goed op de hoogte is van de lokale politiek en via twitter het gesprek wil aangaan met politici en andere betrokken burgers.

Interesse?
Mail naar redactie@idordt.nl

Wil je wel meedoen maar heb je hele andere ambities/plannen. Kan ook, mail naar redactie@idordt.nl

Leuk artikel? Deel het met anderen:

VIA CULTURA – OVER EN UIT!

Geplaatst op 22 oktober door
Microfoon verlicht

Is een iconisch lokaal radioprogramma steeds lastiger te maken nu de hoeveelheid informatie- en luistermateriaal via het internet is toegenomen? Oordeel op donderdag 23 oktober zelf via het kunst- en cultuurradiomagazine Via Cultura. De nieuwe tentoonstelling in het Dordrechts museum Wonderen van Licht en de Dordtse band Sun Rider worden uitgelicht. Er zijn vrijkaarten te verdienen voor een museumbezoek en het concert van Sun Rider in het Energiehuis.

Lees verder... Reacties (0)

Jouw stem is geld waard!

Geplaatst op 22 oktober door
stemmen

Ook al stem je niet met landelijke, gemeente-, EU, waterschaps- of provinciale verkiezingen, het zij je vergeven. Maar nu is het toch echt tijd om jouw stem te laten horen. Namelijk op een van de genomineerden van de Rabo Duurzaamheidsaward Drechtsteden! En met enkele klikken op de knop, zijn er weer wat euro’s bijverdiend voor jouw favoriet…

Lees verder... Reacties (0)