Red De Vrijheid

Door
4 april 2016
Reacties (1)

Ineens was Café De Vrijheid dicht. Bijna iedereen heeft wel een keer een biertje gedronken in deze kroeg. De Vrijheid bestaat namelijk al 100 jaar. Het personeel geeft aan een doorstart te willen maken onder een nieuwe eigenaresse en daarom komt er een benefietavond. Zaterdag 9 april gaan om 18.00 uur de deuren van DOOR open voor: De Vrijheid gaat DOOR.

Tussen 18.00 en 20.00 uur betaal je 10 euro entree, maar kan je een lekker hapje mee eten. Na 20.00 betaal je 7.50 euro. De opbrengst gaat naar De Vrijheid. Maar wat krijg je ervoor terug?

XL tosti

Er zijn liveoptredens van de band Here Today, Gosse Bosma en enkele voormalige dj’s van De Vrijheid zullen draaien. Uiteraard is er ook een loterij/veiling met onder andere een kunstwerk van Jan de Smit. De hele avond kan je de wel bekende XL tosti’s eten en als je wilt drinken uit een speciaal De Vrijheid glas kan het ook, want die zijn te koop.

Heb jij een leuk verhaal over je tijd in De Vrijheid. Laat het dan vooral weten via redactie@idordt.nl of via onze Facebook pagina.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Keuringsdiensd van Wahrheit

    Vandaag wilde ik het hebben over hoe je zelf heerlijke authentieke “Trollwauzen” kunt maken van spliterwten. Je kookt een zak spliterwten tot gort, even laten afkoelen. Dan 1 pak (zachte) roomboter en 250 gram bloem en 100 gram suiker er door mixen, later nog een eitje er door mixen en 1 tl zelfrijzend bakmeel. Doe eens gek, en gooi er een handje rozijnen door of cranberry’s. Je kunt het mengsel in een taartvorm gieten en er een hele taart van bakken, je kunt er ook flinke koeken van vormen. Op een voorverwarmde oven op 200 graden C bakken in c.a. 30 -45 minuten. Eet smakelijk, JA of NIET dan toch!.

    p.s. heerlijk bij een glaasje nep koffielikeur van de firma Kutte

    —-dit is geen advertentie —-dit is geen advertorial—–dit is geen advertentie—-dit is geen advertorial ——-

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)