Samen gaat het ons lukken!

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Je Suis Booty

Geplaatst op 14 april door
kim-kardashian-france

Sinds duckface-booty-selfies met een overlay van een Franse vlag op Facebook ben ik mijn morele kompas kwijt. Ik dacht altijd een goed richtingsgevoel te hebben, ik gebruik Google Maps namelijk alleen om adressen in Almere op te zoeken. Dit keer voelde ik me echter oprecht verdwaald. Ik heb me altijd wel een beetje anders gevoeld […]

Lees verder... Reacties (1)

Blijf maar lekker weg V&D

Geplaatst op 2 maart door
zwartgat

Van de week gehoord: “De ziel verdwijnt uit de stad.” Ammehoela, wanneer je een V&D nodig hebt om de illusie van een ziel te creëren dan gaat het niet goed. De ziel van de stad zijn de mensen, zijn verleden en alles wat een stad uniek maakt, niet een winkelketen.

Lees verder... Reacties (5)