Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt

Door
28 maart 2011
Reacties (6)

Wat zouden de jongens en meisjes van Big Rivers nou bedoelen met zo’n poster?

Wat zouden de jongens en meisjes van Big Rivers nou bedoelen met zo’n poster?

 

Wat een line-up dit jaar, op het grootste muziek festival van de regio! Volgens ons een heerlijke mengeling van de beste muziek van de afgelopen eeuw.

Oh ja, voordat we het vergeten, de Hashtag is #BR11.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Randy

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  Ben benieuwd hoe jim morrison er tegenwoordig uit ziet :)

 • Peter

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  Wow, kan ik toch nog Johny Cash zien!!

  Volgens mij is dit het affiche van het br11 filmprogramma. Van al deze artiesten is een film gemaakt.

 • Remco Jan

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  “60 andere topacts” klinkt een beetje als “Alle 13 goed” (waar meestal maar 1 of 2 leuke liedjes op stonden :-)

 • Scharco

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  Van alle bands/artiesten is een film gemaakt, of hebben een film gemaakt. Alleen Gary Moore kan ik niet terugvinden.

 • Albert Comu

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  Ik heb een stuk of vier concerten van Gary Moore op DVD Montreux festival, etc. Wellicht dat het dat wordt?

 • Balou beer

  RE: Scoop! Big Rivers Line-up bekend bij iDordt
  Volgens mij zijn het coverbands. Zou wel tof zijn als Stone Rolling weer komt. We hebben ze een paar jaar geleden al gezien in het Dolhuis (was dat ook met Big Rivers?). zou ze graag nog een keer zien.

Dordrecht, een machtig gevoel

Geplaatst op 11 februari door
Dordtsesynode

Met de gedachten dat in 1579 de ondertekening was van de grondwet in het Hof in Dordrecht, zit ik weg te dromen in de intercity naar Den-Haag; de stad waar de macht van het land is gevestigd. De intercity maakt vaart en we rijden zo Dordt uit via de Spoorbrug. Iedere keer weer als ik […]

Lees verder... Reacties (0)

Mijn vriend, de fiets

Geplaatst op 10 februari door
bike

Toen ik een kind was, was ik gefascineerd door fietsen. Brazilië, in tegenstelling tot Nederland, is nooit een fiets vriendelijk land geweest. Daarom konden we, alleen toen we de zomervakanties bij het strandhuis vierden, fietsen. Gelukkig kan je hier in Dordrecht heerlijk fietsen. Ik herinner me mijn eerste fiets nog goed! Het was een mooie […]

Lees verder... Reacties (0)