Solutions for a renewed economy, a circular ‘type’ of economy

Door
25 februari 2015
Reacties (0)

Zelf promotie vandaag voor m’n onlangs gehouden TEDx talk.

En ja, altijd ruimte voor verbetering, maar voor een verlegen ‘ecomiep’, tevreden over ‘t resultaat.

Als je het zo’n 13 minuten volhoudt in het Engels met hier en daar een hapering van mijn kant, krijg je de kansen van een circulaire economie – en wat dit inhoudt – voor onze regio voorgeschoteld. Veel (of weinig) kijkplezier!


@FairOnlyThirza

www.facebook.com\faironly

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dit is mijn laatste blog…

Geplaatst op 15 juli door

Ik heb m’n zegje gedaan. In december 2011 voor het eerst, en daarna zo’n beetje trouw iedere week voor zo’n ruim 3,5 jaar. Duurzaamheid was mijn hoofdtopic. Van duurzame evenementen, testpanels, energie tot aan eerlijke handel. Daarnaast passeerden Dordtse activiteiten, een kritische noot richting de gemeente en af en toe een persoonlijk verhaal / mening de revue. Regelmatig bagger afgeleverd, af en toe een stukje waarvan ik dacht ‘best goed gedaan’.

Lees verder... Reacties (2)

Een grijs Drechtsteden

Geplaatst op 8 juli door

Nee, deze blog gaat niet over het weer vandaag. Maar over het feit dat Dordt sneller vergrijst en ontgroent vergeleken met andere steden. Een kant die je niet wilt opgaan als stad. Aan de ene kant zie je in vooral cultureel Dordt jongeren opstaan, zie bijvoorbeeld DOOR, Woorden Worden Zinnen, Brandwerk, Do in Dordt, Zomerklanken, Werkplaats Oost, etc. Helaas, een schril contrast met de wat killere zakenkant in de regio.

Lees verder... Reacties (7)