STEE INDOOR: hiphop in Dordt

Door
16 maart 2016
Reacties (0)

Een ouderwets hiphop feestje. Dat zie je niet vaak meer. Aankomende vrijdag organiseert rapper STEE een hiphop avond in DOOR: STEE INDOOR.

Oude Popcentrale

“Dit begon met een aanbod van DOOR om een keer bij hun op te treden. Mijn mixtape was zo goed als klaar om uitgebracht te worden en ik zag een goede mogelijkheid om dat daaraan te koppelen. Toen leek het mij nog leuker om zoveel mogelijk muzikaal talent op die avond neer te zetten. Zulke hiphopavonden zijn naar mijn gevoel te lang geleden. De laatste keer was in de oude popcentrale. Dat was een leuke tijd en dat wil ik hiermee proberen terug te brengen.”

Lekker grimey

STEE, echte naam Stefan Onwijn, trad al eerder op in DOOR tijdens Skatebeest Benefiet. Toen merkte hij al dat er heel veel leuke dingen mogelijk zijn in het pand aan de Voorstraat. “Het is een echt oud Dordts pand. Lekker grimey… Zoals hiphop bedoeld is.”

Dordtse hiphopcultuur

De hiphopcultuur in Dordrecht is best wel groot lijkt het. Naast de hiphopliefhebbers zijn er ook aardig wat Dordtenaren die zelf hiphop maken. Naast STEE treden er ook andere hiphoppers op: Takkie & Ranx, WatWatIs, KeesWillem (Kees Fluks & Crimez) en Le Seton. Diggy Rast host de avond. “Het word een gezellige avond, met een huiselijke, warme sfeer. Met alleen maar goede acts van hoge kwaliteit. Alle acts zijn op dit moment erg actief. Voor het publiek is dat natuurlijk fijn. Mochten zij fan raken van 1 van de (of meerdere) artiesten, dan staat hen veel goede muziek te wachten!”, vertelt STEE enthousiast.

STEE INDOOR is vrijdag 18 maart om 19:00 uur in DOOR aan de Voorstraat 142.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)