Twittercop Dordtenaar van het Jaar?

Door
7 januari 2016
Reacties (1)

Met volle trots wilden wij toch even melden dat onze blogger Dirk-Jan Grootenboer, a.k.a. Twittercop, mogelijk Dordtenaar van het Jaar 2015 wordt!

AD De Dordtenaar heeft de wedstrijd weer opgepakt. Vorig jaar was Marco Boogers de winnaar. Dit jaar behoort Dirk-Jan tot de nominaties. Lezers konden mensen nomineren. Hier zijn 10 kandidaten uitgekomen. Dirk-Jan moet het onder andere opnemen tegen de burgemeester.

Tot dinsdag 12 januari kan er gestemd worden!

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Jaap Vos

    Leuk die nominatie voor Dirk-Jan maar hij voert gewoon zijn beroep uit net als Burgemeester Brok . Niet echt iets bijzonders.
    Nee dan Robin Matena die heeft echt wat bijzonders gedaan .Door een gezonde nier te geven aan zijn vriend, om zijn leven te redden . Dus op Robin Matena stemmen allemaal !!!

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)