UB40 @Bibelot

Door
2 mei 2014
Reacties (0)

Woensdag 30 april was het eindelijk zover. De bekende band UB40, die in 1978 is opgericht, trad op in poppodium Bibelot. Diverse generaties zijn bekend met de band en hun populaire nummers, zoals Where did I go wrong en Maybe tomorrow.

De zaal was tijdens deze avond behoorlijk vol en het concert was dan ook nagenoeg uitverkocht. De fans, in de leeftijd van 18 tot 65 jaar, waren allemaal even enthousiast toen de band het podium betrad. Leden van diverse gezinnen zongen en dansten mee op de muziek.

UB40 speelden diverse oude bekende nummers. Daarnaast werden ook nummers van het nieuwe album aan het publiek gepresenteerd. Ondanks dat de leden van de band een dagje ouder worden, blijven de nummers nog steengoed. In de zaal hing er een goede en gezellige sfeer tijdens het concert, waarbij zowel de band als het publiek zich goed heeft vermaakt.

UB40

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Popcentrale door ondanks ontslagen

Geplaatst op 28 januari door

Het nieuws dat het personeel van de popcentrale is ontslagen sloeg gisteren bij iedereen in als een bom. De reacties logen er niet om. Toch gaat de Popcentrale door. De afgelopen tijd is de Popcentrale blijkbaar bezig geweest om een overgang naar Bibelot voor elkaar te krijgen. Dit is niet gelukt. Dus gaat de Popcentrale […]

Lees verder... Reacties (0)

Wordt Dordt leuker als je ouder wordt?

Geplaatst op 26 januari door
Vleeshouwersstraat-2

Dit weekend was ik weer eens te vinden in het Energiehuis. Eerst een drankje in Khotinsky, daarna een concert in Bibelot (Will and the people dit keer). Hartstikke leuk altijd. En toch mis ik het oude Bibelot. Of nouja, het is allebei geweldig, op hun eigen manier. Het oude Bibelot was zo’n bijzondere locatie, in […]

Lees verder... Reacties (8)