Vrijkaarten – Keltfest 2015

Door
28 mei 2015
Reacties (0)

Het jaarlijkse Keltfest zal dit weekend weer plaats vinden in de oer-Hollandse Biesbosch. Het festival waarbij je terug in de tijd gaat, toen er nog geen bekers waren maar hoorns. Toen de voorvaderen van Scotch net zo hard swingde als nu.

iDordt geeft twee dagkaarten weg voor dit geweldige evenement. Like dus deze post op de Facebookpagina van iDordt en vertel ons waarom jij die twee dagkaarten verdiend en wie weet sta je van ‘t weekend gewoon voor nop op Keltfest.

Voor de mensen die niet uitgefeest raken is er nog een Keltische afterparty in Café de Vrijheid. Hier kan je verder gaan met mede drinken en zal er Keltische muziek draaien. Het schijnt dat er ook een paard te winnen is.

Wij van iDordt zullen ook aanwezig zijn om opnames te maken. Dus vergeet niet te zwaaien als je onze cameramensen voorbij ziet komen!

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)