Vrijkaarten NYE @ Ovis

Door
30 december 2015
Reacties (0)

Zit je al in de stress omdat je nog niet weet wat je moet gaan doen met Oud & Nieuw? Of wist je al dat je graag naar Ovis wilde, maar heb je nog geen kaartje? Dan heb je bij deze geluk. We mogen 2 vrijkaarten weggeven voor NYE in Ovis.

Ovis

Dit jaar opende Ovis de deuren. Met de Tikibar (kleine zaal) en de Grote Zaal willen ze een veelzijdige uitgaansgelegenheid zijn in Dordrecht. Ook Oud & Nieuw slaan ze niet over.Schermafbeelding 2015-12-30 om 14.30.25

NYE

Na een ontzettend gave Paniek in Dordt sluiten ze het jaar in de grote zaal in stijl af. Super vette line-up met ChildsPlay, Stefan Vilijn, Renco, Benzo, Willy Whoo en DjFasta Vinod.

 

Meedoen

Wil jij deze 2 vrijkaarten winnen? Reageer dan op dit bericht of via onze Facebook pagina. En maak kans op deze 2 kaarten.

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)