Vrijkaarten – OpenUp Festival @Bibelot

Door
3 september 2015
Reacties (1)

Iedere week geeft iDordt vrijkaarten weg voor een evenement voor het komende weekend. Vandaag is het de beurt aan Bibelot en mogen wij twee kaarten weggeven voor het Open Up Festival aankomende zaterdag!

Bibelot

Bibelot Sinds de verhuizing van de kerk naar het Energiehuis worden er nóg meer feestjes georganiseerd in onze Dordste Poptempel. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Waar we ook heel erg blij mee zijn: dat Bibelot meedoet aan de vrijkaarten-actie van iDordt.

Open Up Festival

Bibelot rockt het seizoen in met Open Up! Met dit festival geeft Bibelot samen met de Popcentrale een preview van wat bezoekers het komende jaar kunnen verwachten. In de Main Power en Talent Stage word je verrast door veelbelovende acts en aanstormend talent. Een flinke line-up: The Deaf, Sue The Night, Rats on Rafts, DeWolff De Likt, SunRider, Dead Company, Trickless, The Empyrean, Stiknaats, The Janissaries en EndoJura.

Meedoen

Als jij graag twee vrijkaarten wilt winnen voor Open Up Festival deze zaterdag in Bibelot, laat dan hieronder of op de Facebookpagina van iDordt een reactie achter! Morgenochtend trekken wij dan uit alle reacties een winnaar!

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Aldo Dorigo

    Interesse! :)

Popcentrale door ondanks ontslagen

Geplaatst op 28 januari door

Het nieuws dat het personeel van de popcentrale is ontslagen sloeg gisteren bij iedereen in als een bom. De reacties logen er niet om. Toch gaat de Popcentrale door. De afgelopen tijd is de Popcentrale blijkbaar bezig geweest om een overgang naar Bibelot voor elkaar te krijgen. Dit is niet gelukt. Dus gaat de Popcentrale […]

Lees verder... Reacties (0)

Wordt Dordt leuker als je ouder wordt?

Geplaatst op 26 januari door
Vleeshouwersstraat-2

Dit weekend was ik weer eens te vinden in het Energiehuis. Eerst een drankje in Khotinsky, daarna een concert in Bibelot (Will and the people dit keer). Hartstikke leuk altijd. En toch mis ik het oude Bibelot. Of nouja, het is allebei geweldig, op hun eigen manier. Het oude Bibelot was zo’n bijzondere locatie, in […]

Lees verder... Reacties (8)