Vrijkaarten – The Last Wolf @The Movies

Door
2 juli 2015
Reacties (3)

Iedere week geeft iDordt vrijkaarten weg voor een evenement voor het komende weekend. Vandaag is het de beurt aan The Movies en mogen wij twee kaarten weggeven voor de premiere van The Last Wolf.

The Movies

The Movies is een premieretheater waar wekelijks enkel van de nieuwste releases vertoond worden. Dit zijn met name films die ontstaan zijn vanuit een creatieve dadendrang van een regisseur of scenarioschrijver en niet vanuit zakelijke motieven van een producent of een marketingafdeling.

The Last Wolf

De jonge student Chen Zhen vertrekt in 1969 vanuit Beijng naar Binnen-Mongolië om daar een nomadenstam te onderwijzen. Maar hij ontdekt dat hijzelf nog veel te leren heeft over het leven in deze oneindige, harde maar adembenemende wildernis. Bilig, het hoofd van de nomadenstam, brengt Chen Zhen bij dat het van groot belang is om de voortdurend veranderende harmonie tussen mens, dier en natuur te respecteren. Met dit besef gaat hij inzien hoe belangrijk de rol van de wolven is in het leven van de nomaden. Gefascineerd door hun listigheid, hun kracht en hun woeste schoonheid, vangt Chen Zhen in het geheim een wolvenwelp om het beter te leren kennen.

Wanneer echter ook de Han Chinezen de steppe in trekken, raakt het natuurlijk evenwicht uit balans. Zij zien de wolven als een bedreiging en een Chinese beleidsofficier beslist om alle wolven uit de regio uit te roeien… Actie kan dan niet meer uitblijven.

The Last Wolf is gebaseerd op het epische boek ‘Wolf Totem’, een semi-autobiografisch bestseller van Jiang Rong. Regisseur Jean-Jacques Annaud wist al eerder de wilde natuur en de magistrale landschappen in zijn films te vangen, o.a Seven Years in Tibet en The Bear.

Meedoen

Als jij graag twee vrijkaarten wilt winnen voor The Last Wolf zaterdag 4 juli om 16.45 uur in The Movies, laat dan hieronder of op de Facebookpagina van iDordt een reactie achter! Morgenochtend trekken wij dan uit alle reacties een winnaar!

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Wenda

  Ik win graag de kaartjes

  • Alka

   Hoi Wenda, er zijn twee kaartjes voor je gereserveerd. Veel plezier morgen!

 • Arno

  Graag!!
  Lijkt me een indrukwekkende film.