Vrijkaarten: The ZIPPS

Door
24 september 2015
Reacties (0)

Iedere week geeft iDordt vrijkaarten weg voor een evenement voor het komende weekend. Vandaag is het de beurt aan het Dolhuis en mogen wij twee kaarten weggeven voor The Zipps aanstaande zaterdag!

Dolhuis

Al jaren een van de favoriete plekken voor mensen die houden van een feestje, muziek, cultuur, of het kijken naar bandjes. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat Podium Dolhuis meedoet aan onze vrijkaarten actie!

The Zipps

De Dordtse helden van The Zipps stoppen er na exact een halve eeuw mee. Vanavond geven ze een laatste concert, op de dag af vijftig jaar later en op dezelfde plek als waar het eerste plaatsvond: het Dolhuis Dordrecht. De band verwierf bekendheid in de jaren zestig met een mix van folkrock, beat en psychedelica. Na tientallen jaren radiostilte gaf de formatie rond Phillip Elzerman deze eeuw weer de nodige optredens. Tijdens het allerlaatste concert zijn ook The Beat Town Skifflers en The Moving Strings, de bands waaruit The Zipps ontstonden, van de partij.

Meedoen

Als jij graag twee vrijkaarten wilt winnen voor The Zipps, zaterdag 26 september in het Dolhuis, laat dan hieronder of via onze Facebook-pagina een reactie je achter!

Morgenochtend trekken wij dan uit alle reacties een winnaar!

 

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Vrijkaarten – Paniek! in Dordrecht @ Ovis

Geplaatst op 10 december door

Iedere week geeft iDordt vrijkaarten weg voor een evenement voor het komende weekend. Vandaag geven we 2 kaarten weg voor een mega birthday party op 12 december: Paniek! in Dordrecht in Ovis. OvisDit feest is het eerste feest dat wordt gehouden in de Grote Zaal van Ovis. Ovis is de nieuwe uitgaansgelegenheid in Dordrecht. De […]

Lees verder... Reacties (1)

2 jaar Obvious Collective: En nu?

Geplaatst op 5 december door

Vanavond viert Obvious Collective zijn twee jarig bestaan in het Dolhuis. Al 2 jaar organiseren zij de vetste feestjes zoals Jumanji en Tesla. Maar hoe begon het eigenlijk allemaal?“Obvious Collective is begonnen als een groep vrienden die ontzettend van feestjes hielden, maar toch telkens net die overtreffende tree van de trap miste”, vertelt Sjoerd, “Zodoende […]

Lees verder... Reacties (0)