Waar moet de Bimbobox nu heen?

Door
17 februari 2016
Reacties (6)

De V&D is officieel dicht. Gisteren ontplofte Facebook met de ene na de andere foto. En uiteraard begon iedereen weer over wat er nu met dat grote pand moet gebeuren. Door een origineel persoon op mijn Facebook werd een andere snaar geraakt: De Bimbobox. Want waar moet die nu naar toe?

De arme aapjes worden maar heen en weer gesleurd. Niemand bekommert zich over de toekomst van dit heerlijke vermaak als je stond te wachten bij de W.C. Wat moet er nu van ze terecht komen?

Kan de gemeente de Bimbobox niet adopteren? Dat ze voortaan in het Stadskantoor komen te staan! Heb jij een goed idee voor de Bimbobox? Laat het dan weten en wie weet krijgen ze eindelijk een warm thuis…

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Brigitte

  Messchien kan hij neer gezet worden bij de toiletten van de Hema ( het is toch jeugdsentiment voor elke dordtenaar )

 • Denkend aan Holland

  Ja, zet hem maar bij Hema neer. Of zouden de schuldeisers de arme apies opeisen?

 • Stella Koekkoek

  Of in een leuke kinderwinkel! Wij van kind zo blij (voorstraat), adopteren deze lieve aapjes graag!

  • Denkend aan Holland

   Het is nu een beetje vergroeid met het publieke toilet bij wijlen de V & D. Met zo’n dame die uit een bakje een beduimeld old skool dubbeltje voor je tovert. Kunnen jullie die ervaringsvoorwaarden ook bieden? 😉

   • Stella Koekkoek

    Helaas geen leuke dame bij de toiletten, maar wel genoeg kinderen die in de winkel komen om dezelfde leuke herinnering te krijgen zoals wij. Uiteraard begrijp ik als een grotere plek meer op zijn plaats is.

 • Douwe Flier

  Zou inderdaad leuk zijn in het Onderwijs museum, onderdak bij Sybold van Ravensteyn.