Waar-O-Waar 28

Door
7 december 2010
Reacties (5)

En ik dacht toch echt dat de Waar-o-Waar van vorige week lastig zou zijn. Nu was hij dat ongetwijfeld voor de meerderheid van jullie en zijn er altijd lieden die dan hun slag slaan omdat ze hem wel weten.
@michamichamicha had het bij het juiste eind. Dit was een detail van een groot beeldhoudwerk (een opengeslagen boek met nummer en bibliotheekstempel) bij het filiaal Dubbeldam van de Openbare Bibliotheek. Heel goed!
Voor deze week een niet zo’n heel moeilijke, denk ik dan. Maar om niet gelijk het juiste antwoord te belonen, zal ik iedereen de kans geven een antwoord te geven. Goed of fout. De uitslag bekend maken zal ik dan op woensdag doen. Degene die als eerste het juiste antwoord had, die wint!
Succes iedereen maar weer !
Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Marc Elvery

  RE: Waar-O-Waar 28
  Bij het vernieuwde museum?

 • MichaMichaMicha

  RE: Waar-O-Waar 28
  Op de bankjes bij het nieuwe busstation Centraal?

 • noelle

  RE: Waar-O-Waar 28
  Aan de zijkant van de lange bank op het Statenplein

 • jpvdw

  RE: Waar-O-Waar 28
  Tja,Noelle heeft het helaas niet goed. Doc moet vaker de Doctax laten staan en met het openbaar vervoer reizen…want wellicht had hij hem dan goed gehad…

  Micha heeft het goed !! Of eigenlijk theoretisch gezien niet helemaal, maar dat vergeef ik hem. Deze foto nam ik inderdaad bij de nieuwe busterminal bij het station. Station Dordrecht. (let op de punt en kijk eens op de voorgevel van het gebouw) wel te verstaan, want de toevoeging ‘centraal’ heeft het formeel niet :-)

 • Marc Elvery

  RE: Waar-O-Waar 28
  Feli Micha en sorry JP, heb m’n jaarlijkse busrit al gehad, wie weet in 2011 weer ;)

To Bach or not to Bach

Geplaatst op 31 oktober door
piano

Afgelopen september vond in de regio Drechtsteden het Bachfestival plaats. Een festival waar de meeste liefhebbers van klassiek naar uitkijken. De stad Dordrecht is praktisch tien dagen lang gehuld in de sfeer van barokmuziek. Het mag ook wat kosten, maar dan heb je ook wat. Of toch niet?

Lees verder... Reacties (1)

Kunst-min

Geplaatst op 30 oktober door
Schouwburg-Kunstmin-49_1_ADk_architecten_0017_01_b_Kunstmin

De smoelen van Frans ‘schlagerboer’ Bauer, Jochem ‘Ritalin” Meyer, en Karin ‘ik heb niets van mezelf gejat hoor’ Bloemen, die je vlaggend aanlachen als je het gebouw nadert, corresponderen meer met de omschrijving: OmroepMax “AMUSEMENTSHAL” .

Lees verder... Reacties (1)