Waar-O-Waar 28

Door
7 december 2010
Reacties (5)

En ik dacht toch echt dat de Waar-o-Waar van vorige week lastig zou zijn. Nu was hij dat ongetwijfeld voor de meerderheid van jullie en zijn er altijd lieden die dan hun slag slaan omdat ze hem wel weten.
@michamichamicha had het bij het juiste eind. Dit was een detail van een groot beeldhoudwerk (een opengeslagen boek met nummer en bibliotheekstempel) bij het filiaal Dubbeldam van de Openbare Bibliotheek. Heel goed!
Voor deze week een niet zo’n heel moeilijke, denk ik dan. Maar om niet gelijk het juiste antwoord te belonen, zal ik iedereen de kans geven een antwoord te geven. Goed of fout. De uitslag bekend maken zal ik dan op woensdag doen. Degene die als eerste het juiste antwoord had, die wint!
Succes iedereen maar weer !
Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Marc Elvery

  RE: Waar-O-Waar 28
  Bij het vernieuwde museum?

 • MichaMichaMicha

  RE: Waar-O-Waar 28
  Op de bankjes bij het nieuwe busstation Centraal?

 • noelle

  RE: Waar-O-Waar 28
  Aan de zijkant van de lange bank op het Statenplein

 • jpvdw

  RE: Waar-O-Waar 28
  Tja,Noelle heeft het helaas niet goed. Doc moet vaker de Doctax laten staan en met het openbaar vervoer reizen…want wellicht had hij hem dan goed gehad…

  Micha heeft het goed !! Of eigenlijk theoretisch gezien niet helemaal, maar dat vergeef ik hem. Deze foto nam ik inderdaad bij de nieuwe busterminal bij het station. Station Dordrecht. (let op de punt en kijk eens op de voorgevel van het gebouw) wel te verstaan, want de toevoeging ‘centraal’ heeft het formeel niet :-)

 • Marc Elvery

  RE: Waar-O-Waar 28
  Feli Micha en sorry JP, heb m’n jaarlijkse busrit al gehad, wie weet in 2011 weer ;)

VIA CULTURA – OVER EN UIT!

Geplaatst op 22 oktober door
Microfoon verlicht

Is een iconisch lokaal radioprogramma steeds lastiger te maken nu de hoeveelheid informatie- en luistermateriaal via het internet is toegenomen? Oordeel op donderdag 23 oktober zelf via het kunst- en cultuurradiomagazine Via Cultura. De nieuwe tentoonstelling in het Dordrechts museum Wonderen van Licht en de Dordtse band Sun Rider worden uitgelicht. Er zijn vrijkaarten te verdienen voor een museumbezoek en het concert van Sun Rider in het Energiehuis.

Lees verder... Reacties (0)

Jouw stem is geld waard!

Geplaatst op 22 oktober door
stemmen

Ook al stem je niet met landelijke, gemeente-, EU, waterschaps- of provinciale verkiezingen, het zij je vergeven. Maar nu is het toch echt tijd om jouw stem te laten horen. Namelijk op een van de genomineerden van de Rabo Duurzaamheidsaward Drechtsteden! En met enkele klikken op de knop, zijn er weer wat euro’s bijverdiend voor jouw favoriet…

Lees verder... Reacties (0)