Wadappes Literaire Prijsvraag!

Door
18 september 2014
Reacties (0)

Ben jij dat literaire genie en wil jij de wereld laten zien wat je kunt? Dan is dit je kans! Maak onderstaand verhaal compleet door op iedere (…) een woord te plakken en mail jouw verhaal uiterlijk maandag 22 september naar wadappes@gmail.com! De beste inzending zal volgende week donderdagochtend op de site geplaatst worden!

Het was een (…) zaterdagmiddag en ik had zin in een (…). Ik pakte mijn (…) en liet hem stevig door mijn (…) gieren. Toen ik bijna (…) ging godverdomme de (…). Wat voor een (…) kon dat nu zijn? Het zal toch niet zo zijn dat (…) het gore (…) heeft om uitgerekend op de dag van de (…) hier langs te (…)? Ik kon twee dingen doen: of ik (…) hem helemaal de (…) met zijn vuile (…), of ik (…) de (…) en (…) een (…). Dat laatste leek me toch het beste dus ik besloot er voor te gaan.

Eenmaal bij de (…) werd ik een beetje (…). Er kon nu van alles gebeuren. Ik zou (…) kunnen worden, of (…), of nog erger: (…)!! Ik besloot mijn (…) aan te trekken en (…) de (…). Verdomme, het was (…)! Wie had dat (…)? “Heej (…)”, riep (…), “dat is (…) (…)!”

Ik (…). Ik (…) het zeker, dit is (…). Ik (…) het (…) en het huis werd (…).

Eenmaal (…) raakten we (…). Zijn (…) raakte per ongeluk mijn (…) en ik (…) niet of ik het erg (…). “Ja, dat is (…)”, riep (…). Na een paar (…) leek ik te (…) en dat heeft (…) niet (…). We gingen (…) en daarvoor hadden we (…) nodig. Even bellen naar de (…) en we konden op (…). Het was een (…) van (…) dus in principe zouden we (…) kunnen (…), ware het niet dat de (…) op dat moment een (…) van wel vijftig (…) had (…). Even nadenken, hoe (…) we dit kunnen (…)? Wederom was er maar één (…): die (…) moet simpelweg (…) worden. We (…) elkaar (…) en zeiden tegelijkertijd: (…)! Laten we met (…) naar een (…) gaan en dan (…) we de (…) op een (…). Briljant plan.

En zo (…). Nog geen (…) nadat we hadden (…) stonden we (…). “Godverdomme”, riep de (…). “Daar heb je die (…). (…) die teringlijer op zijn (…), en (…) want de (…) komen eraan!”

Wat een (…). Zonder te (…) hadden wel al weer (…) op een (…) gemaakt en (…) niemand de (…) ontdekt, wat een (…)!

Aan het (…) van de (…) zaten we (…) op een (…). We (…) elkaars (…) en lieten ons even (…). Vijf (…) later (…) we (…) tegen een (…). “Allejezus, dat (…) we niet (…), ik (…) me kapot en ik (…) dat (…) misschien maar moet (…)”. Tegen onze (…) in (…) we al weer (…). Wat een (…). Niet te (…). Nu snel (…) en dan (…)  ik (…) wel hoe (…) dit (…). Nu eerst (…). Tot (…).

Leuk artikel? Deel het met anderen: